Old-school střílečka Strafe v květnu
Strafe Novinka Old-school střílečka Strafe v květnu

Old-school střílečka Strafe v květnu

Michal Burian

Michal Burian

2

Milovníci starých dobrých stříleček si přijdou na své.

Reklama

Původně se s old-school střílečkou Strafe počítalo koncem toho měsíce, nakonec si milovníci starých first-person akcí budou muset počkat. Strafe od Pixel Titans spatří světlo světa 9. května 2017 na PC, Mac a PlayStation 4.

Strafe je roguelike střílečka, která nabídne desítky až stovky hodin hraní díky náhodně generovaným úrovním, které se budou měnit pokaždé, když zemřete. Už nic nebude jako dřív, ani nepřátelé, power-upy, různá monstra, tajné místo a mnoho dalšího. Vývojáři ze studia Pixel Titans se inspirovali i her jako je Quake nebo Doom. Hrát budete za Scrappera, který plní neuvěřitelně nebezpečnou misi na okraji galaxie.

Boje budou velice rychlé a často se dostanete pod enormní tlak, kdy budete čelit velkému počtu všelijakých nepřátel. Protivníci budou explodovat, samozřejmě budou jejich úmrtí doprovázet fontány krve.

Co se obsahu týče, čekají na hráče čtyři jedinečné zóny se čtyřmi úrovněmi. Každá vyžaduje odlišný herní styl. K dispozici budete mít více než 30 šílených zbraní s možností upgradu. O život budete bojovat proti 20 různým nepřátel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama