Old Time Hockey už zná své datum vydání
Old Time Hockey Novinka Old Time Hockey už zná své datum vydání

Old Time Hockey už zná své datum vydání

LakilukCZ

LakilukCZ

13

Bude to na konci března a autoři tuto zprávu odhalují novým trailerem.

Reklama

Nemůžu si pomoci, ale pokaždé, když vidím nějaké záběry ze hry Old Time Hockey, hned se mi vybaví film Mystery Aljaška. Hráči Mystery, hrající s chutí pro radost, se postaví proti štědře placeným hvězdám New York Rangers a jsou jim vyrovnaným soupeřem. Úplně stejné porovnání můžeme použít u série NHL a Old Time Hockey. Na jedné straně stojí série, která už dlouho přešlapuje na místě, na druhé pak svěže vypadající hra vytvořená s velkou chutí a vůbec nevypadá špatně.

Old Time Hockey asi nebude pro ty, kteří chtějí dotáhnout pantery z Floridy v čele s Jaromírem Jágrem až ke Stanley Cupu, ani pro ty, kteří chtějí změnit běh dějin a vyhrát s Českou republikou Světový pohár, ti ostatní by se však mohli náramně bavit. Hra vzdává poctu hokeji ze 70. let. Nebude tu nouze o tvrdé hity, pohledné góly a pořádné bitky. Že se vám sekera hokejkou po hlavě zdá moc? Hráčům z Bush Hockey League asi ne. Právě tak se totiž jmenuje liga, ve které budeme soutěžit. Výčet týmů je následující.

Schuylkill Hinto Brews – Pottsville, PA Fort Edward Bluenosers – Windsor, NS Long Island Rumrunners – Commack, NY Quebec Voyous – Beauce, QC Charlestown Stonemasons – Charlestown, MA Warroad Ice Anglers – Warroad, MN Cascadia Timber Cats – Seattle, WA Portage Lake Widowmakers – Houghton, MI Moose Jaw Farmhands – Moose Jaw, SK Cobalt Silvers – Cobalt, ON

Zmínit ještě musím lokální co-op a takzvaný Beer mód, ten hráči dovolí hrát jednou rukou a v té druhé mít, jak už název napovídá, pivo. Ideální stav pro nějakou párty. Bohužel se budeme muset obejít bez síťové hry.

Old Time hockey vyjde 28. března na PC a PlayStation 4, cenovka je stanovená na 12 dolarů. Hráči na Xbox One si budou muset chvíli počkat, vývojáři řeší nějaké technické komplikace. Později tento rok by se snad mělo dočkat i Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama