Olympijské rozšíření Steep s příběhem od skutečných sportovců
Steep Novinka Olympijské rozšíření Steep s příběhem od skutečných sportovců

Olympijské rozšíření Steep s příběhem od skutečných sportovců

Michal Burian

Michal Burian

2

Příběhový mód je založen na příbězích, které prozradili skuteční sportovci. Hlavní ale bude, abyste v jednotlivých disciplínách získali zlaté medaile <strong>+ jak to vypadá se Switch verzí</strong>.

Reklama

Adrenalinovou sportovní hru Steep od Ubisoftu čeká v prosinci důležitá expanze. Road to the Olympics nás zavede do Pchjongčchangu, kde se v roce 2018 uskuteční Zimní olympijské hry. Hráči Steep si je budou moci vychutnat od 5. prosince 2017 a zažít novou příběhovou část, která je založena na příbězích, které prozradili skuteční sportovci. Hlavní ale bude, abyste v jednotlivých disciplínách získali zlaté medaile. Soutěžit se bude v Big Air, Half Pipe nebo Slopestyle eventech, kde nebudou chybět reální olympionici jako jsou Lindsey Vonn, Bode Miller a Sage Kotsenburg.

Pokud se vám to zdá málo, vývojáři na nové mapě lákají ještě na obří slalom, slalom, super-g, sjezd, snowboard cross, slopestyle nebo na ski cross. Důležité je, že ve všem budete moci hrát online proti jiným hráčům.

Už kdysi dávno byla slíbena Switch verze hry Steep. Vývojáři na ní pracují, ale přednost dostalo Road to Olympics DLC. Switch verze tak bude později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama