Omrkněte 7 nových zbraní z DLC Arma 3: Marksmen
Arma 3 Novinka Omrkněte 7 nových zbraní z DLC Arma 3: Marksmen

Omrkněte 7 nových zbraní z DLC Arma 3: Marksmen

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Díky speciální výzvě pro komunitu Army 3 jsme se dočkali ukázky všech sedmi zbraní, které budou obsažené v chystaném DLC Marksmen.

Reklama

Bohemia Interactive spustilo minulý týden zajímavou výzvu pro všechny hráče Army 3, která spočívala v získávání achievementu Bonusové cíle. Čím více hráčů achievement získalo, tím bylo uvolněno více konceptů nových zbraní z chystaného DLC Marksmen. Včera večer došlo k dosažení poslední mety a my tak máme k dispozici pohled na všechny zbraně, které přídavek nabídne.

Jak už bylo řečeno dříve, Marksmen nabídne 5 pušek a 2 kulomety. Mezi puškami najdeme ASP-1 Kir (zatím není specifikované, pro jakou frakci), Mk-1 EMR (NATO), MAR-10 (CTRG, spadá pod NATO), CYRUS (CSAT, všimněte si nápisu Made in Chernarus) a Mk-14 (pravděpodobně AAF). Kulomety zahrnují SPMG (NATO) a NAVID (CSAT).

Detailní představení celého DLC na sebe snad nenechá dlouho čekat a snad upřesní, jaké součásti přídavku budou zpoplatněné a jaké zdarma. Marksmen totiž využije stejný model, který Bohemia Interactive použilo už na předešlé DLC Helicopters, takže zatímco nový prémiový obsah v čele s těmito zbraněmi bude zpoplatněný, nové featury zahrnující hlavně očekávané dvounožky budou zdarma. Je ale otázka, kam se zařadí například chystaný multiplayerový mód nebo příslušenství na zbraně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama