Oninaki vychází 22. srpna
Novinka Oninaki vychází 22. srpna

Oninaki vychází 22. srpna

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4

Podívejte se na nové trailery a možnosti přizpůsobení postav.

Reklama

Netradiční JRPG Oninaki vyjde na západě ve verzích pro PlayStation 4, Switch a pro PC (pouze digitálně prostřednictvím Steamu) v Severní Americe a v Evropě už 22. srpna, což je stejný termín, jaký byl původně naplánovaný pro vydání v Japonsku.

Oninaki je třetím titulem studia Tokyo RPG Factory, ale teprve první hrou, se kterou tito tvůrci zabrousí do vod žánru akčních RPG. Jde o hru, silně inspirovanou klasickými japonskými hrami a po titulech I Am Setsuna z roku 2016 a Lost Sphear z roku 2018, se Oninaki svým ztvárněním zaměřuje spíše na umělecký vzhled, propracovaný vývoj postav a podmanivý příběh Kagachiho, mladého strážce, jehož povinností je uvést Ztracené duše do posmrtného světa.

Pokud vás Oninaki svou charakteristikou zaujal, můžete vyzkoušet demo hry, obsahující příběhový režim, ve kterém projdete úvodní část epického příběhu o životě, smrti a reinkarnaci, a následně i Battle Mode, kde vám na pomoc přijdou již vylepšené postavy posedlé čtyřmi démony. Postup z příběhového režimu si následně můžete přenést do plné hry.

Protože ale demo nabízí postavy již vylepšené, můžete se níže podívat na trailer, ve kterém nás tvůrci ze studia Tokyo RPG Factory seznámí s možnostmi upgradování a přizpůsobení si charakterů.

Níže vám ještě nabízíme nové gameplay video s představením nové démonní postavy Rigan (dabing Atsushi Abe). Dojiště je pro tohoto démona druhým domovem. Rigan používá jako svou zbraň s neuvěřitelnou rychlostí a dokáže tím do jisté míry ochromit nepřátele. Dokáže také zaměstnat nepřátele svými protiútoky a naopak se vyhýbat těm jejich.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama