V létě dorazí na PS4, Switch a PC akční Oninaki​
Novinka V létě dorazí na PS4, Switch a PC akční Oninaki​

V létě dorazí na PS4, Switch a PC akční Oninaki​

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4

Za nevšedním RPG stojí Square Enix a Tokyo RPG Factory.

Reklama

Akčních RPG není nikdy dost. Bohužel nejsou úplně všechna zrovna ideálními a tak vedle skvostů jako je Diablo nebo Titan Quest, najdeme i méně podařené kousky (na mysli mi hned vyskočil třeba nudný Loki). Square Enix a Tokyo RPG Factory se teď zrovna pouští právě do vod akčních RPG, když oznámili přípravu titulu s názvem Oninaki, který letos v létě vyjde ve verzích pro PlayStation 4, Switch a pro PC.

Oninaki vás jistě hned napoprvé zaujme svým vzhledem, připomínající tak trochu hry jako Oreshika. Vašim úkolem bude prozkoumat svět v roli tajemného Watchera jménem Kagachi, který je zaúkolován povinností oddělit vazby spojující takzvané Lost s tímto světem. Pod Kagachimovým vedením mohou ve světě Beyond tyto putující duše pokračovat v cyklickém procesu reinkarnace.

A právě ona reinkarnace je základem způsobu života. Jenže duše těch, kteří jsou smutkem a slzami truchlících drženi mezi živými, potřebují spasit. Tato povinnost připadla právě lidem zvaným Watchers. Jejich úkolem je řídit směr putujících duší a sloužit jim jako strážci živého světa. Tito strážci oddělují vazby, které spojují ztracené s tímto světem a posílají je vstříc dalším životům. Nepřímo tak ovlivňují emoce živých i mrtvých. Toto je příběh jednoho z Watchers.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama