OnRush budou pořádně bláznivé závody
Onrush Novinka OnRush budou pořádně bláznivé závody

OnRush budou pořádně bláznivé závody

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Mix Motorstormu, Trackmanie, adrenalinu a šílenosti. Tohle by mohla být pořádná jízda.

Reklama

Stačí se podívat na nový trailer, který má lehce přes minutu, a pravděpodobně si řeknete, co jsem to zrovna viděl. Codemasters své nové arkádové závody OnRush prezentuje dost svérázným způsobem. Vždy nám ukazuje adrenalinem a šíleností nabité záběry, které vypadají lákavě. Především potom díky skutečnosti, že jakmile vám něco nevyjde a vy škaredě havarujete, případně se někdo postará o to, aby to s vámi nedopadlo dobře, tak vás hra velmi rychle hodí zpět a vy dostáváte další šanci. Třeba na pomstu, která je vždy sladká.

Každá trať bude mít navíc několik tras, aby hráč mohl využít rozmanitosti ve svůj prospěch. Jen si dejte pozor, cesta se může jevit jako zkratka, ale nemusí tomu tak ve skutečnosti být. Každá trať je k tomu ještě vícevrstvá. Co to přesně znamená? Je na vás, zda se budete držet na zemi nebo se hnát nahoru, abyste zničili soupeře drtivým dopadem ze vzduchu. K tomu využijete různé power-upy.

OnRush vyjdou 5. června 2018 na PlayStation 4 a Xbox One. Později se hra dostane i na PC. V květnu si majitelé konzolí budou moci vyzkoušet OnRush ve veřejné betě. Předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Nové screenshoty

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama