Operace Para Bellum v Rainbow Six Siege v červnu
Novinka Operace Para Bellum v Rainbow Six Siege v červnu

Operace Para Bellum v Rainbow Six Siege v červnu

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nová mapa a dva italští operátoři se zaměřením na defenzívu.

Reklama

V průběhu června se hráči Rainbow Six Siege mohou těšit na novou operaci. Ubisoft dnes plnohodnotně představil Operation Para Bellum a zveřejnil téměř pětiminutový trailer, jenž prezentuje novou mapu a dva operátory. Nová mapa se jmenuje Villa a je umístěna na italském venkově v luxusní vile. Co se operátorů týče, tak jde o italské speciality z G.I.S. Alibi a Maestro jsou odborníci na defenzívu.

Alibi je specialistou na infiltraci a spoléhá se až na tři hologramy, které zmatou nepřítele a při střelbě do nich je protivník označen. Maestro má zase neprůstřelnou malou věž na dálkové ovládání, připomíná kameru. Dokáže vidět skrz kouř a střílí nízkonapěťové lasery. Ty sice moc škody nenadělají, ale společně s hologramy nemile překvapí. Pokud budete chtít kameru/věž zničit, musíte tak učinit za pomoci výbušnin a zničit podlahu/zeď, na níž je umístěna, nebo použít kladivo.

Součástí nové operace je aktualizace se systémem Pick & Ban. Umožní vám vybrat operátora a zabanovat ho. Tím narušíte strategii protivníka. Součástí je ještě několik vylepšení, včetně nových animací. Novinky bude možné vyzkoušet od zítřejšího dne, kdy budou nahrány na testovací PC server.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama