Operace v Battlefieldu 1 pro každého hráče
Battlefield 1 Novinka Operace v Battlefieldu 1 pro každého hráče

Operace v Battlefieldu 1 pro každého hráče

Michal Burian

Michal Burian

12

Bez ohledu na to, zda vlastníte dodatečný obsah.

Reklama

Švédské studio DICE ustupuje hráčům a otevírá kampaň operací v Battlefieldu 1 pro všechny hráče, bez ohledu na to, zda vlastníte dodatečný obsah. Každý si tak bude moci zahrát všechny operace. Vývojáři se pro změnu rozhodli, aby zajistili dostatečný počet hráčům na mapě.

Je nutné si uvědomit, že přístup budete mít pouze na mapy, na kterých operace běží. V jiných módech nebudete moci mapy z DLC hrát, to byste museli vlastnit balíček, stejně tak nebudete mít přístup k novým zbraním, vozidlům a dalšímu obsahu z expanzí. Operace v Battlefieldu 1 rotují.

Zároveň DICE změnili počet bodů, který je potřeba ke splnění Operace. Dříve to bylo 30 tisíc, nově stačí 25 tisíc.

Jaké operace Battlefield 1 přinesl?

Operace Gallipoli: Během obojživelného výsadku na pláž mysu Helles na nepřítele udeříte na pevnině, ze vzduchu i z moře. Spojenecké síly se pokoušejí probojovat dál od vraku SS River Clyde směrem k vrchům Sedd el Bahr. Obránci se mohou seskupovat v bezpečí zákopů a odrážet útok za pomoci stacionárních zbraní a pobřežních baterií. Útočníci mohou využít palebnou sílu zbrusu nového torpédoborce třídy L. Jakmile útočníci začnou ztrácet naději, objeví se behemoth v podobě bitevní lodě.

Při přechodu směrem k vrchu Achi Baba budou spojenci postupovat zrádnými jeskyněmi a roklinami, které je dovedou ke strategicky umístěné vesnici Krithia. Zajistěte si vítězství překvapením nepřátel ze zálohy, překonáním frontové linie pomocí Infiltrátora nebo využitím mobilního výsadkového bodu k povolání posil.

Operace Devil's Anvil: Pěchotní operace odehrávající se na mapách Verdun Heights a Fort De Vaux. Probojujte se k vítězství ohnivým peklem a hrozivým podzemím. Dejte prostor nové elitní třídě zákopového specialisty, jehož silueta s těžkou palicí ochromí nepřátele strachem.

Operace Beyond the Marne: Zapojíte se do obrovských střetů bojové techniky na mapách Soissons a Rupture. Využijte ohromného prostoru k získání převahy nad nepřítelem a ovládněte bojiště za výhružného zvuku motorů nového obřího tanku Char 2C.

V lednu 2018 na hráče čeká druhá vlna válečných operací, tentokrát v Severním moři na unikátních mapách Zeebrugge a Heligoland Blight. Do boje se vydáte třeba v řadách královské námořní pěchoty nebo na palubě vzducholodě třídy C.

Battlefield 1 vyšel na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Nechcete být omezováni? V obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk koupíte Battlefield 1 v edici Revolution, kromě základní hry získáte i všechna DLC.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama