Operation Breakout pro Counter-Strike: Global Offensive přidává šest komunitních map
Counter-Strike: Global Offensive Novinka Operation Breakout pro Counter-Strike: Global Offensive přidává šest komunitních map

Operation Breakout pro Counter-Strike: Global Offensive přidává šest komunitních map

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

V pořadí již čtvrtá operace pro poslední Counter-Strike, nazvaná Operation Breakout, dává hráčům možnost zahrát si na oficiálních serverech šest nových komunitních map, tentokrát bez jakéhokoliv poplatku.

Reklama

Nová, v pořadí již čtvrtá operace pro Counter-Strike: Global Offensive, která má opět za cíl uvést vybrané komunitní mapy na oficiálních serverech, tentokrát funguje poněkud odlišně. V minulosti jste si vždy museli za pár Euro koupit speciální odznak, který vám umožnil přístup na ony servery a eventuelně dovolil bezplatné připojení vašich přátel společně s vámi.

Nyní je však přístup na servery pro všech šest uvedených map zdarma pro všechny hráče. Nemusíte zkrátka nic platit a můžete se bez omezení připojit do her na mapách Blackgold, Castle, Insertion, Mist, Overgrown a Rush, pocházejících ze Steam Workshopu. Na nich si lze užít kompetitivní, nenáročný i deathmatch mód, a to do 2. října.

I tentokrát si ale můžete koupit odznak pro operaci, který vás vyjde na 4,30 Euro. Ten vám zajistí přísun speciálních misí, za jejichž plnění získáte nové skiny na zbraně. Dohromady je jich 45 a tématicky se vážou k mapám Baggage, Cobblestone a Overpass.

S odznakem získáte také přístup k deníku, který zaznamenává vaše statistiky během operace a sleduje i žebříčky přátel. Samozřejmostí je pak i možnost získat novu krabici, ze které vám padne jeden ze 14 nových, komunitou vytvořených skinů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama