Operation Hydra v Counter-Strike: Global Offensive nabízí komunitní mapy nebo změny pravidel
Counter-Strike: Global Offensive Novinka Operation Hydra v Counter-Strike: Global Offensive nabízí komunitní mapy nebo změny pravidel

Operation Hydra v Counter-Strike: Global Offensive nabízí komunitní mapy nebo změny pravidel

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Samozřejmě nechybí ani odznak, nové kamufláže zbraní nebo deník s různými výzvami.

Reklama

Po velmi dlouhé době se hráči Counter-Strike: Global Offensive dočkali nové operace. Nese název Operation Hydra a jejím největším lákadlem jsou speciální, dočasné herní módy, které mění základní pravidla hry a jsou zdarma k dispozici všem majitelům Global Offensive.

Tyto módy, nazvané Hydra Events, jsou vždy k dispozici po týdnu a zahrnují celkem tři typy. První z nich je Wingman a jde o režim, v němž se proti sobě postaví týmy o pouhých dvou hráčích, a to na mapách s jediným místem pro položení bomby. Následuje Weapons Expert, v němž bojují týmy o pěti hráčích, ale s jednou zásadní podmínkou - jakmile si jednou koupíte určitou zbraň, po zbytek zápasu si ji už nemůžete znovu pořídit. Oba módy přitom zahrnují vlastní žebříčky.

Pak tu máme War Games, které mohou zásadním způsobem pozměnit herní principy. Na konci každého zápasu mohou hráči volit, jaká War Game bude následovat, přičemž mají na výběr hned z několika možností. Heavy Assault Suit umožňuje v zápasech zaměřených na položení a zneškodnění bomby zakoupit obrněný oblek. Headshot Only je deathmatch, v němž můžete nepřítele zabít pouze zásahem do hlavy. A v rámci Hunters-Gathers je třeba sbírat psí známky, které vypadnou ze zabitého protivníka, aby váš tým dosáhl lepšího skóre.

V Stab Stab Zap máte pro změnu k dispozici jen nůž, granáty a paralyzér a nechybí ani variace na oblíbený komunitní mód, The Flying Scoutsman. V něm je snížená gravitace a jste vybaveni pouze puškou SSG08 a nožem. Jako poslední je Trigger Discipline, v němž vás zraní každá vámi vystřelená kulka, která nezasáhne protivníka.

Součástí Operation Hydra jsou i různé komunitní mapy. Některé byly součástí předešlých operací, konkrétně Agency, Black Gold a Insertion. Jiné jsou zcela nové a zahrnují mapy Austria, Lite, Shipper a Thrill.

Za 5,99 dolarů si můžete jako obvykle koupit odznak, který lze hraním a získáváním zkušenostních bodů zlepšovat. S odznakem se váže i deník plný výzev. Přirozeně nesmí chybět ani nová krabice, zahrnující nové kamufláže zbraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama