Opět se mluví o Red Dead Redemption pro nové konzole a PC
Red Dead Redemption Novinka Opět se mluví o Red Dead Redemption pro nové konzole a PC

Opět se mluví o Red Dead Redemption pro nové konzole a PC

Michal Burian

Michal Burian

69

Hratelná verze prý byla v tajnosti prezentovaná v létě na PAX Prime. Navíc je zřejmě ve vývoji i pokračování.

Reklama

Po oznámení Grand Theft Auto V pro novou generaci konzolí a PC se mnozí začali ptát, zda Rockstar neplánuje stejný postup i u skvělé westernové akce Red Dead Redemption, která vyšla již v květnu 2010 pro systémy PlayStation 3 a Xbox 360. Odpovědi se bohužel nedočkali, ale stejné to bylo i u GTA V, kde Rockstar zarytě mlčel a nikomu nic neřekl - nepotvrdil, ani nevyvrátil.

Nové zprávy přicházejí od různých serverů a lidí ze zahraničí. Shodují se ve dvou věcech, a to, že Rockstar potichoučku připravuje PC, PlayStation 4 a Xbox Ove verze Red Dead Redemption, které měly být dokonce za zavřenými dveřmi představeny na letošním srpnovém PAX Prime. Dále mají být všechny tři verze vydány v březnu 2015. To by znamenalo, že oznámení by mělo následovat velmi brzy, jednou z možností je PlayStation Experience nebo vyhlášení videoherních cen The Game Awards. Obě akce se konají tento víkend.

Druhá věc je také zajímavá, jeden z vývojářů měl údajně na sociální síti prozradit, že pracuje na pokračování jedné slavné značky Rockstaru. V jeho životopise byly uvedeny tři značky: Red Dead Redemption, Bully a Manhunt. Právě westernová 3rd person akce patří mezi jedny z těch slavnějších značek, i když návratu Bully nebo Manhunta bychom se také nebránili.

Vše to jsou velké spekulace, které berte s rezervou. Nicméně, již mnohokrát se ukázalo, že na každém šprochu pravdy trochu. Tak uvidíme, zda o víkendu nebude něco oznámeno. Red Dead Redemption 2 by pak mohlo být představeno v červnu 2015 na E3 v Los Angeles.

Připomeňme, že v květnu se Red Dead Redemption objevilo na webu centra kompatibility Microsoftu, kde bylo uváděno, že hra má být kompatibilní se systémy 7, 8 i 8.1. V září potom studio začalo nabírat nové zaměstnance a ještě dříve se vydavatelství Take-Two nechalo slyšet, že má zájem o pokračování série Red Dead.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama