Oprava Kingdom Come: Deliverance si žádá čas
KC: Deliverance Novinka Oprava Kingdom Come: Deliverance si žádá čas

Oprava Kingdom Come: Deliverance si žádá čas

Michal Burian

Michal Burian

107

Kritikům se nelíbí, že měl Daniel Vávra volný víkend. Místo aby byl v kanceláři a pracoval na opravě, tak si užíval na střelnici.

Reklama

Dva týdny od vydání Kingdom Come: Deliverance jsou pryč a slibovaný opravný balíček, který by odstranil otravné bugy a vylepšil optimalizaci, stále nevyšel. Některým hráčům došla trpělivost a začali bombardovat tvůrce na Twitteru stížnostmi. Ti vysvětlili, že aktualizace by měla vyjít tento týden, tedy tři týdny po vydání hry. Přesto mnozí nechápou, proč tak dlouho trvá něco ve hře opravit. Kritiku si nenechal líbit Dan Vávra, jenž se rozhodl nespokojeným fanouškům vše vysvětlit. Tentokrát k tomu zvolil trošku údernější přístup.

„Pracujeme na patchi, jak nejrychleji můžeme. Trvá několik dnů, než takto obrovskou hru opravíme a než projde certifikací na konzolích,“ začal vysvětlovat Vávra. Poté dodal, že nemůžeme od nich očekávat, že velmi složité problémy opraví během několika týdnů. „Je to opravdu složitá hra na třech platformách, oprava není otázkou jednoho dne.“

Hráčům se dokonce nelíbila víkendová aktivita Vávry, který se pochlubil videem ze střelnice. Myslí si, že místo osobních věcí by měl sedět v kanceláři a soustředit se na vyladění Kingdom Come: Deliverance.

„A jen tak mimochodem, byl to můj druhý volný víkend od listopadu, kdyby někoho uráželo, že mám příliš mnoho volného času,“ napsal podrážděně Daniel Vávra. Bude to ale lidem, kteří čekají na patch (někteří nemohou dohrát hru kvůli chybám v questech), stačit?

Kingdom Come Deliverance vyšlo 13. února na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru koupíte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama