Origin Access přivítal starší díly Star Wars a Xbox Game Pass přijde o 10 her
Novinka Origin Access přivítal starší díly Star Wars a Xbox Game Pass přijde o 10 her

Origin Access přivítal starší díly Star Wars a Xbox Game Pass přijde o 10 her

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Star Wars: The Force Unleashed 1 a 2 nově v Origin Access.

Reklama

Do jedné novinky jsme spojili dvě zprávy týkající se předplatného. Společnost Electronic Arts do svého Origin Access (i toho základního) přidala 7 nových her, kterým vévodí starší díly Star Wars. S předplatným si můžete bez omezení zahrát Star Wars: The Force Unleashed 1 a 2, Star Wars TIE Fighter Special Edition, LEGO Star Wars: The Complete Saga, LEGO Star Wars III: The Clone Wars, Madden NFL 19 a Gone Home. Navíc na 10 hodin je k dispozici novinka Anthem, kterou zákazníci Origin Access Premier mají rovnou v Legion of Dawn edici bez omezení.

U Microsoftu je to přesně naopak. 28. února se Xbox Game Pass rozloučí s 10 hrami, které již nebude možné hrát, ale můžete si je koupit se slevou. Jde o Aven Colony, Dovetail Games Euro Fishing, The Final Station, Lumo, Massive Chalice, Mega Coin Squad, první epizodu Resident Evil: Revelations 2, Shadow Warrior a Sonic CD.

Origin Access stojí 3,99 euro na měsíc (nebo 24,99 euro za rok). Koupit si můžete i účet Premier (14,99 euro na měsíc a 99,99 euro na rok), který vám dá neomezený přístup i k novinkách od EA, včetně Anthemu. Xbox Game Pass lze koupit za 25,90 korun na měsíc a za dalších 259 Kč na měsíc. Čas od času běží různé akce na roční členství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama