Osedlejte mecha v The Riftbreaker
Novinka Osedlejte mecha v The Riftbreaker

Osedlejte mecha v The Riftbreaker

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Sci-fi mix akce, přežívání, stavění a RPG od autorů Zombie Drivera.

Reklama

Velice zajímavě vypadá připravovaný mišmaš různých žánrů v podobě řádně akční hry The Riftbreaker. Tu kutí polské nezávislé studio EXOR ze Štětína, které podobně jako česká Bohemia Interactive dosáhlo na dotace z Evropské unie (takže nemůže jít cestou komunitního financování). EXOR je nejvíce známý svým automobilovým masakrem zombíků jménem Zombie Driver, jenž v několika vydáních vycházel mezi léty 2009-2014.

 

Osedlejte mecha v The Riftbreaker

 

The Riftbreaker působí na první pohled jako tuctová akční hra s mechy, protože v jednom takovém typu jménem Mr. Riggs sedíte, nicméně kromě soubojů budete také stavět a vylepšovat své základny, snažit se zabezpečit v nepřátelském prostředí mimo planetu Zemi, prozkoumávat nové lokace na vzdálené planetě Galatea 37 a vynalézat různé sci-fi vychytávky nejen pro mecha (je tu jen jediný), které vám pomůžou v dalším postupu.

 

Osedlejte mecha v The Riftbreaker

 

Nyní je The Riftbreaker v plném vývoji a pokud byste se rádi zapojili do testování, tak se doporučuje hodně přispívat na Discordu hry, protože pozvánky do jediné budoucí bety se budou rozdávat právě tam. Hra by předběžně měla na PC, PS4 a X1 vyjít někdy ve 4. čtvrtletí příštího roku. Díky dostatku financí si Poláci pro tuto hru dokonce důkladně vylepšili svůj vlastní engine nazvaný Schmetterling Engine 2.0, jehož první verzi využíval již Zombie Driver.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ZJob51C8B48[/embed]

 

The Riftbreaker má být ryze singleplayerovou hrou s velkou příběhovou kampaní, samostatným přežívacím režimem a volným Sandbox módem, nicméně někdy po vydání hry by tvůrci chtěli jako bezplatný přídavek dodat ještě možnost online kooperace pro dva hráče.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama