The Riftbreaker v gameplay traileru
Novinka The Riftbreaker v gameplay traileru

The Riftbreaker v gameplay traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na aktuální ukázku z hraní base-building survival hry.

Reklama

EXOR Studios vydalo nový gameplay trailer ke hře The Riftbreaker, což je zajímavý mix base-building survival akce, okořeněné o akčními RPG prvky.

Tvůrci v novém krátkém gameplay videu ukázali všechny důležité aspekty hry, od průzkumu Galatey 37 a výstavby biomů, až po oblasti, které tvůrci ještě doposud nepředstavili ani v jednom streamu. Galatey 37 totiž není zajímavá jen po vizuální stránce, ale do hry přináší i další změny. Některé ze zdrojů jsou v různých oblastech méně běžné než v jiných regionech, což vás nutí neustále měnit svou strategii. Zároveň budete muset najít nové způsoby, jak pro své účely "ničit" životní prostředí.

Galatey 37 nabídne hned několik zajímavých oblastí. Třeba Arid Wasteland je plná intenzivního záření z bohatých ložisek uranu. To způsobilo tuto oblast pro většinu druhů fauny a flóry neobyvatelnou a ti, kteří zde zůstali, se přizpůsobili dost jedinečným a docela zajímavým způsobem. Nedostatečné množství ochrany v atmosféře nad touto zónou, umožňuje slunci spálit zemi intenzivním žárem. Relativní bezpečí pro průzkum nabízí pouze noc, ale pravděpodobně tady pak nebudete sami.

The Riftbreaker v gameplay traileru

Volcanic Gorge je charakterizovaná ne moc vlídným prostředím. Postavit tady základnu není vůbec snadný úkol. Sopečný popel blokuje většinu slunečního světla a některé z technologií tady proto nefungují a intenzivní teplo může většinu vybavení rozbít.

Causic Badlands jsou unikátní kombinací životních podmínek, které sice dělají z této oblasti nebezpečné, ale zajímavé místo. Zasolené půda přeměnily většinu jezer na obrovské nádrže kyselin. Pro hlavní hrdinku Ashley to není moc příjemné, ale v takových podmínkách se zase daří jedinečným formám života. Jejich zkoumáním by přežití na Galatee 37 mohlo trochu ulehčit.

Co se týče samotného gameplaye, musíte se po založení vlastní základny ujistit, že je veškerá infrastruktura zabezpečená před jakýmkoli vnějším vpádem místních tvorů. Každá oblast bude na vaše základny vypouštět další a další varianty nepřátel a znovu a znovu testovat vaši obranu.

V traileru si můžete všimnout, že existuje víc možností obrany pro své doly, továrny, elektrárny a dalších technologické zařízení. Můžete si také všimnout některých nových budov.

Vidět můžete také nové zbraně v podobě raketometů, plazmových zbraní, railgunů, přenosných atomovek, které můžete připojit ke svému obleku a vyvolat ten správný chaos.

The Riftbreaker má v tomto roce vyjít přes Steam na PC a dále pro PlayStation 4 a Xbox One.

Zdroj: Steam

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama