Osud PS3 verze Skyrim: Dawnguard je stále nejistý
Skyrim Novinka Osud PS3 verze Skyrim: Dawnguard je stále nejistý

Osud PS3 verze Skyrim: Dawnguard je stále nejistý

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Jak ví každý PS3 hráč DLC Dawnguard pro Elder Scrolls se stále nechce objevit. Bohužel, stále to s ním není nijak růžové, alespoň podle slov Bethesdy.

Reklama

Na oficiálním fóru Bethesdy se objevila nijak zvlášť pozitivní zpráva, v níž jeden ze členů studia informuje o současném stavu PS3 verze přídavku, která ještě pořád nevyšla. Vývojáři se podle všeho potýkají s blíže nespecifikovanými problémy, jež se už snažili vyřešit několika způsoby, ale bez výsledku, v žádném případě se nedostali k výsledku, jenž by všechny uspokojil.

Tvůrci však zdůrazňují, že za spolupráce Sony stále tvrdě pracují na vyřešení celé problematiky. Další potíž totiž tkví nejenom v Dawnguardu samotném, ale i v prostém faktu, že problémy prvního DLC mají sdílet i ty další, takže dokud úspěšně nevydají Dawnguard, nevydají ani nic dalšího.

Na závěr se Bethesda omlouvá za způsobené potíže, a dodává, že chápe, že to všechny fanoušky pěkně štve. V blízké době bychom se měli dočkat dalšího stanoviska, jež snad poskytne trochu bližší a detailnější informace, než jenom "máme problém".

To nám to pěkně začíná. PS3 verzi provází problémy, kvůli nimž se vydání stále vzdaluje a PC verzi páni z Bethesdy v našem regionu stále blokují. A to jsme si mysleli, že chyby Skyrimu nemohou přesáhnout hranice samotné hry. Očividně mohou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama