otázka a představení se
Blogy čtenářů Článek otázka a představení se

otázka a představení se

Playman ...

Playman ...

Jsem zde s Vámi od začátku tohoto webu. Snaším se o psání článků, více či méně zdařilých.

Reklama

Jsem zde s Vámi od začátku tohoto webu. Snaším se o psání článků, více či méně zdařilých.

 

O hodnocení článků jsem již psal. Přesně 27. října 2010 ve článku jménem "Proč se některým nechce diskutovat nebo alespoň ohodnotit článek".

 

Nyní se toto téma dostává na poradu dne, takříkajíc "na přetřes" článkem "The Shuriken Storm aneb neumím psát, ale už umím klikat." od uživatele jménem Pro-Sek. Který mi významově přišel zcela nicotný, nesnažil se nic změnit, jenom si stěžoval.. Formou a obsahem byl sice výborně napsaný, avšak byl úplně mimo principialně. Jde o to, že stěžováním člověk nic nezmění, pouze aktivními činy.

 

Jde o to, že plakání a plkání nad tím, že se mezi námi vyskytují kkt, kteřím dělá dobře škodit, je jednoduše dost zcesné. To akorát jejich jednání podpoří, proto jsem demonstrativně ohodnotil článek pouze jednou hvězdou, protože ten článek byl prostě zbytečný a nejenom pro to, důvody máte výše.

 

Tento je obsahem i formou na jiné úrovni, někdo by řekl že je na té nejnižší úrovni. Mě je to jedno, já vám to neberu.

 

HODNOCENÍ ČLÁNKŮ

Jde jen o to, aby se o tomto dlouhodobém problému zvaném HODNOCENÍ ČLÁNKŮ konečně začalo mluvit a vymyslela se nějáká podstatná změna. "Změna?! a proč? a co kdyby? nám to vyhovuje..." Nechme podobné malichernosti stranou a pojďme se zamyslet racionálně.

 

Co jim pořád vadí ?!

Hodně zdejších  blogerů omezuje to, když pracně píší článek několik dní a pak nějáký škarohlíd tento článěk jen tak, z plezíru či psychické retardace ohodnotí nejnižším možným způsobem, udělí tedy pouze jednu hvězdu pro článek který má ambice svojí kvalitou na hvězd 5.

 

Sice tvrdíte že situaci hodnocení monitorujete ale všechno uhlídat jednoduše nelze!

 

Takže teď je situace asi taková, že největší a nejlepší blogeři na situaci nadávají a jsou tím silně znechuceni. Někdy se může stát, že jim ta trpělivost dojde a oni se jednoduše na jakoukoliv aktivitu vykašlou. A to by byla škoda!

 

NÁPAD

Hodnocení bude probíhat jako doposud, tak jak jste zvyklí, pouze s jedinou výjmkou. Tou by mělo být že se k Vašemu hodnocení přidá nick a toto hodnocení bude viditelné pouze administrátorům, moderátorům a samozřejmě autorům, kterým jste článek hodnotili.

ANO ČI NE? Jste pro tento nápad či proti?

 

Škarohlídové a škodiči, nechte už toho!

Nyní se s Vámi loučím a pokud se situace nezmění, tak už navždy. Chtěl bych poděkovat všem,  od zastoupení Zingu jejichž trpělivost byla v některých situacích bezbřehá, až po vás, kteří jste se odhodlali kouknout na můj blog. Děkuji Vám!

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama