Otce série Dark Souls a Bloodborne láká battle royale a live service
Novinka Otce série Dark Souls a Bloodborne láká battle royale a live service

Otce série Dark Souls a Bloodborne láká battle royale a live service

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

5
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Hidetaka Miyazaki říká, že se mu líbí jak battle royale hry, tak i hry s dlouhodobou podporou.

Reklama

Battle royale hry posledních pár let vládnou světu. Ať už se bavíme o gigantech jako je Fortnite, PUBG nebo nováčcích v žánru v podobě malého překvapení začátku nového roku Apex Legends, vypadá to, že tento herní mód nám má stále co nabídnout a jen tak se do ústraní neodsune. Teď však jeden z velmi oblíbených herních tvůrců naznačil, že by třeba i on mohl přinést svůj příspěvek do tohoto žánru.

V nedávném rozhovoru s britským deníkem The Telegraph, prezident společnosti FromSoftware Hidetaka Miyazaki řekl, že ho battle royale hry skutečně baví. Na stejnou úroveň také postavil hry s tzv. live service, jako jsou třeba Destiny nebo Anthem. Zároveň ani neodmítl nápad, že by se FromSoftware někdy pokusilo na svět přivést hru právě v některém z těchto žánrů.

„Vždycky je tu nějaká možnost. Tyto hry jsou opravdová zábava a určitě nás zajímá model, na jakém tyto hry fungují,“ říká Miyazaki „Pokud se do toho pustíme, může to být trochu jiné. Každopádně se o to zajímáme a určitě je tu možnost pro budoucnost. Jednou bychom do toho chtěli jít.“

Co na to říkáte vy? Jak by se vám líbil takový svět Bloodbornu plný kooperace a online eventů pro celý server. Hra, kde byste společně s kamarády dobývali nadlidsky obtížné dungeony? Či pravý Dark Souls jako battle royale? Možná to zní trochu jako kravina, ale žijeme ve světě, kde je populární i battle royal Tetris, tak se nechme překvapit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama