Otevřeli jsme sběratelskou edici Star Wars: The Old Republic
Star Wars: The Old Republic Novinka Otevřeli jsme sběratelskou edici Star Wars: The Old Republic

Otevřeli jsme sběratelskou edici Star Wars: The Old Republic

Martin Cvrček

Martin Cvrček

13

Do redakce konečně dorazila sběratelská edice Star Wars: The Old Republic. Stejně jako u Zaklínače 2 nám to nedalo a musíme se podělit o menší fotografii.

Reklama

Jak můžete vidět, sběratelka je z hlediska fyzických bonusů opravdu obsáhlá. Všemu dominuje velká figurka Dartha Malguse, která je vyvedena do nejmenších detailů, včetně žil na Malgusově holé makovici. Celá postava je pak zasazena do těžkého podstavce.

Dále určitě zaujme knížka, resp. deník jediského mistra Gnost-Durala. Ten je v kvalitní pevné vazbě, přičemž uvnitř kromě hromady textu a artowků z historie Republiky lze najít i řadu listin, map a dalších dodatků, vytištěných na vyjímatelných papírech.

Nechybí ani zevrubná mapa známé galaxie, kde jsou vyznačeny všechny ve hře přístupné planety, jako je Taris, Alderaan, Tatooine, Voss nebo Korriban. No a samozřejmě nechybí ani soundrack s celkem sedmnácti skladbami. Určitě je skvělé, že je soundtrack na disku a ne ve fádní digitální podobě.

Pro potřeby samotné hry obsahuje sběratelka ještě malé zařízení podobné flashce, Security Key. To dokáže generovat číselné kódy pro větší zabezpečení herního účtu. Nakonec tu je ještě samotná hra na třech discích, které jsou pohodlně umístěné v ocelovém steelbooku. Zatímco zvenku lze vidět pouze dvě loga, uvnitř se zubí matný obraz Dartha Malguse. Všechen zmíněný obsah je pak umístěný ve čtvercové krabici, kde má každá část balení své vlastní místo.

Collectorka Star Wars: The Old Republic se zkrátka povedla. Sice nemá na Zaklínače 2 (alespoň u mě), ale i tak jde určitě o jednu z nejlepších sběratelských edic, které lze v současné době pořídit. Už jenom kvůli té figurce Dartha Malguse, na níž je radost pohledět. Jenom ta cena. I když na druhou stranu, na rozdíl třeba od nechutně předražených měsíčních poplatků je cena sběratelky adekvátní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama