Otevřená PC beta Call of Duty: WWII začala o den dříve
Call of Duty: WWII Novinka Otevřená PC beta Call of Duty: WWII začala o den dříve

Otevřená PC beta Call of Duty: WWII začala o den dříve

Martin Cvrček

Martin Cvrček

54

Není nutné čekat na dnešní podvečer, otevřenou betu můžete na Steamu hrát už od včerejška.

Reklama

Společnosti Activision a Sledgehammer Games překvapily PC hráče, protože plánovanou otevřenou betu Call of Duty: WWII spustily o den dříve. Původně bylo oznámeno, že servery budou spuštěny až dnes, ale nakonec je možné betu hrát od včerejších 19:00 našeho času.

Jestli si chcete multiplayer Call of Duty: WWII vyzkoušet nebo jestli hodláte vývojářům poskytovat zpětnou vazbu z vašeho testování, stačí zamířit na Steam, odkud si může betu zdarma stáhnout opravdu každý. Hrát lze do 2. října.

Připravte se ale na to, že se můžete setkat s určitými technickými problémy. Optimalizace bety není kdovíjak ukázková, dokonce se hovoří o tom, že hra vypadá hůře než na konzolích a že v ní chybí třeba některé objekty. Určité prvky však v porovnání s nedávno ukončenou uzavřenou betou na konzolích přebývají, jde například o novou podobu načítacích obrazovek a hlavního menu hry nebo o pozměněnou strukturu mapy Aachen.

Jestli se setkáte s problematickým výkonem, důrazně doporučujeme aktualizovat ovladače vaší grafické karty. Betu jsme v redakci stihli vyzkoušet na několika sestavách a na všech jsme po aktualizaci ovladačů od Nvidie na nejnovější verzi mohli pozorovat hladší běh hry. V případě sestavy, jejíž hardware ve většině bodů odpovídá minimálním požadavkům, byl dokonce nárůst výkonu po aktualizaci ovladačů takřka dvojnásobný.

V betě si každopádně můžete vyzkoušet mapy Pointe du Hoc, Ardennes Forest, Gibraltar a Aachen, módy Team Deathmatch, Domination a Hardpoint nebo režim War s operací Breakout. Nechybí ani pět divizí (Infantry, Expeditionary, Airborne, Armored a Mountain), možnost dosáhnout levelu 35 a samozřejmě celá řada zbraní a výbavy.

Na závěr přikládáme několik screenshotů z našeho dosavadního testování PC bety. Jde přitom o obrázky pořízené na dvou různých sestavách a při odlišném grafickém nastavení. V jednom případě jde o vysoké až nejvyšší, ve druhém nízké až střední. A jestli máte někdy pocit, že ten rozdíl není kdovíjak značný, pak máte rozhodně pravdu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama