Otevřený svět Xenoblade Chronicles X láká k průzkumu
Xenoblade Chronicles Novinka Otevřený svět Xenoblade Chronicles X láká k průzkumu

Otevřený svět Xenoblade Chronicles X láká k průzkumu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

22

Pojdtě se podívat na nové záběry z chystaného mech RPG.

Reklama

Díky poslednímu Nintendo Directu se můžeme podívat na nový trailer a na obrázky z chystaného RPG Xenoblade Chronicles X. Tento otevřený svět má na svědomí studio Monolith Soft a vychází v Severní Americe a v Evropě pro Wii U už 4. prosince. V Japonsku je již k dispozici.

Vše co po vás bude hra požadovat je boj o přežití lidstva a průzkum obrovské rozlohy neznámé planety. K tomu vám budou sloužit ozbrojení mechové nazývaní Skell. Jelikož budete všude narážet na nepřátele, budete si muset osvojit a přizpůsobit řadu smrtících bojových a obranných dovedností. K tomu vám budou sloužit takzvané Arts, čímž si vytvoříte vlastní strategii a budete efektivněji porážet své nepřátele. Nesmíte ale zapomenout, že můžete kombinovat útoky na blízko a na dálku a zvýšit tak svou celkovou sílu.

Svět, ve kterém se budete pohybovat, nabídne velké množství neznámých tvorů, všech možných druhů a velikostí. Vašim trumfem bude jedinečný bojový systém naroubovaný na obřího mecha, sloužícím k dopravě i boji.

Hra nabídne zcela nový příběh, ve kterém se dostanete do intergalaktické války mezi mimozemšťany a přeživšími lidmi. Hlavní postava jménem Rin není jasně předdefinovaná a přizpůsobit lze i jednotlivé zbraně. Navíc se díky on-line propojení můžete dozvědět a sdílet různé informace o předmětech, úkolech a místech, kde žijí volně různá zvířata.

Při hraní singleplayerové části můžete rekrutovat ostatní hráče a projít tak příběh snadněji. Nebo se spojíte do on-line týmu a s ostatními hráči se postavíte nejsilnějším bossům, jako bonus pak získáte další předměty a úkoly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama