Outriders - gameplay ukázky
Outriders Novinka Outriders - gameplay ukázky

Outriders - gameplay ukázky

Johny

Johny

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vypadá to, jako by Destiny mělo děťátko s Gears of War.

Reklama

Outriders, cross-gen looter shooter titul, který má vyjít už letos ke konci roku, odhalil gameplay ze hry. Studio People Can Fly zároveň nahráli na oficiální Youtube kanál hry několik dalších videí, které vysvětlují například příběh, úpravu postavy anebo třeba schopnosti.

Planeta Zěmě je zničena, a tak zbylí přeživší se rozhodli vyletět ke hvězdám za cílem najít nový domov. Padne jim do oka planeta Enoch, ale než všichni přistanou, musí se přesvědčit, že je na jejím povrchu bezpečno, a proto jsou vysláni Outriders. Naštěstí vypadá planeta v pořádku. Příroda krásná, zvěř neútočí, prostě ráj. Outriders však zachytí neznámý signál, ale ještě než jej stihnou prověřit, je vydán rozkaz všem lodím přistát. A teď se začnou objevovat problémy. "Anomálie" - záhadná, nedefinovatelná bouře energie dopadne na přeživší. Některé usmrtí, některé promění a zároveň činí veškerou technologii nepoužitelnou.

Váš vytvořený Outrider je v tomto chaosu zraněn Anomálií a aby zůstal naživu, je uložen na více než 30 let do kryospánku. Po probuzení zjistíte, že kdysi překrásná pole planety Enoch jsou teď zákopy nasáklé krví. Nebe hoří a zem je pokrytá nehybnými těly. Lidstvo se obrátilo k surovosti, aby přežilo.

Ale planeta není jediná, která se změnila. Outriders nabyli nové zbraně a schopnosti, a vy se teď vydáváte zjistit co se vám, lidstvu a planetě stalo.

Outriders disponuje klasickými RPG prvky. Levelujete postavu, vybíráte nové schopnosti, z padlých nepřátel nebo otevíráním truhel nalézáte nové vybavení anebo máte i možnost mluvit s NPC a dovědět se tak něco o světě, případně můžete obdržet i nové vedlejší úkoly.

Zatím byly odhaleny tři třídy - Pyromancer, Trickster a Devastator.

Pyromancer využívá oheň k útoku na několik nepřátel najednou.

Trickster je velmi hbitý rychlík co dokáže i kontrolovat čas. Hodí s k rychlým a silným útokům na záda nepřátel.

Devastator je třída o brutální síle. Dokáže manipulovat s gravitací nebo si vytvořit nezničitelnou zbroj. Maximální poškození uděluje útoky z blízka.

Každá třída má své klady i zápory a například také různé způsoby uzdravovaní se. Pyromancerovi se třeba doplňují životy, když něco zapálí.

Co stojí také za doplnění je, že tvůrci hry v rozhovoru pro VG247 sdělili, že hra nebude live-service titulem. Hráč dostane veškerý obsah hned v den vydání.

Pokud chcete vidět ze hry více, na Youtube můžete najít i videa s prvními několika minutami ze hry, kde je předvedena tvorba postavy a prolog. Tyto videa jsou však od vybraných Youtuberů, kteří měli možnost si hru již zahrát. Zde je například video kanálu theRadBrad:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama