Ouya se síťovým konektorem
Novinka Ouya se síťovým konektorem

Ouya se síťovým konektorem

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

7

Do konce Kickstarter kampaně zbývají androidí konzoli Ouya ještě zhruba dva týdny, přičemž už nyní se vybralo kolem pěti a půl milionu dolarů. Co za ně dostaneme?

Reklama

Předně prý můžeme počítat s přítomností klasického (RJ45) síťového konektoru a nespoléhat se tak pouze na bezdrátový přenos. Aby toho ale nebylo málo, definitivně je na tvůrčí palubě Muffi Ghadiali, jenž až doposud působil v ústranní.

Ghadiali je známý pro práci pro server Amazon, kde pomáhal s vývojem hardwarových i softwarových novinek pro pravděpodobně nejpopulárnější elektronickou čtečku současnosti – Kindle. Obdobnou práci přitom bude mít i v rámci konzole Ouya.

V současné době prý Ghadiali aktivně jedná se společností Nvidia, která mu pomáhá nejen s výběrem těch nejlepších výrobců, ale rovněž se dělí o informace o tom jak z čipu Tegra 3, který v přístroji najdeme, dostat maximum výkonu.

Nadšen z jednání se Muffi nechal slyšet, že si díky spojenectví s grafickým gigantem Ouya poradí s celou řadou zatraceně zajímavých titulů. Věříte tomu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama