Overwatch 2 odkazuje na Bloodborne
Overwatch 2 Novinka Overwatch 2 odkazuje na Bloodborne

Overwatch 2 odkazuje na Bloodborne

Adam Král

Adam Král

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Dokážete zapálit lucernu?

Reklama

Halloween dává hrám možnost, zakomponovat některé prvky, které by za normálních okolností tematicky neseděly. Vývojáři tak kolikrát přicházejí se strašidelnou atmosférou a speciálními úkoly. Jeden takový můžete najít v Overwatch 2. Vývojáři se rozhodli, že bude skvělý nápad, spojit střílečku a žánr souls, a tak vznikl výtvor parodující Bloodborne.

Na místě, které se jmenuje Adlersbrunn, můžete najít osamělou lucernu. Ta až nápadně připomíná tu z videohry Bloodborne, kterou vyvinulo studio From Software. Vývojáři k tomu přišli se speciálním úkolem. Když totiž u lampy pokleknete na šest sekund, odměnou vám bude splněná výzva s názvem "Lantern Lit", tedy Lucerna zapálena.

Fanoušci na Twitteru si dělají legraci, že Bloodborne na počítačích vypadá vážně dobře. Zatím se totiž jedná o titul, který je exkluzivní pro platformu PlayStation a zřejmě dlouho bude. S narážkami ale vývojáři nekončí. Před lucernou jste v předchozím dílu mohli najít táborák, který měl pro změnu napodobovat ten ze série Dark Souls. Fanoušci také spekulují, že souboj s chrličem pro změnu připomíná bosse z Dark Souls 1. A stejně jako v prvním dílu série, i tady se druhý chrlič po chvíli připojí do souboje.

Zkrátka, někdo v Blizzardu asi má rád tvorbu studia From Software.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama