Oznámen Counter-Strike Online 2 pro asijský trh
Counter-Strike Novinka Oznámen Counter-Strike Online 2 pro asijský trh

Oznámen Counter-Strike Online 2 pro asijský trh

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Valve a studio Nexon Korea oznámili pokračování asijské free-to-play verze legendárního Counter-Strike.

Reklama

Pokud jste o Counter-Strike Online ještě neslyšeli, což je docela dost možné, jde o free-to-play variaci na Counter-Srike: Condition Zero. Tím pádem využívá starého GoldSrc enginu, všech známých, ale i nových map a módů (třeba různé bossfighty), vlastní verze Steamu, a co víc, využívá i mikrotransakcí a je určen výhradně pro asijský trh, konkrétně pro Jižní Koreu, Japonsko, Taiwan, Singapur, Hong Kong, Malajsii, Indonésii a Čínu.

V prohlášení Valve se můžeme dočíst, že Counter-Strike Online 2 využije Source engine, řadu nových herních módů, rozšířené ale i úplně nové mapy, zbraně nebo vybavení. Studio Nexon má přitom nad hrou absolutní kontrolu, Valve je tedy v tomto případě jen poskytovatelem licence.

Oblast vydání zůstává stále stejná jako v případě původní hry, tím pádem je i tentokrát prakticky nulová šance, že by se CS Online 2 oficiálně dostal mimo hranice Asie. Což je vzhledem k CS: Source a Global Offensive naprosto v pořádku. Každopádně vypadá Online 2 zajímavě. Když si k tomu připočteme, že původní hra na mikrotransakcích dodnes slušně vydělává, nemuselo by to dopadnout nijak zle, takže to Asiatům přejeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama