Oznámen druhý uzavřený beta test Heroes VII
Novinka Oznámen druhý uzavřený beta test Heroes VII

Oznámen druhý uzavřený beta test Heroes VII

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

Hráči nyní mají možnost si zvolit další dvě rasy, které se v betě vyskytnou po boku Akademie a Azylu.

Reklama

Před dvěma týdny skončila uzavřená beta nového dílu Might & Magic Heroes 7. Ta přilákala velké množství hráčů a vývojáři z Limbic Entertaiment obdrželi zpětné reakce hráčů, podle které se následně snaží zařídit při vývoji hry. Beta splnila svůj účel.

Pokud jste betu prošvihli, nebo vás nedokázala dostatečně přesvědčit, nyní máte druhou šanci: byl oznámen druhý beta test.

Druhá beta bude také uzavřená a půjde se do ní dostat předobjednáním hry nebo registrací na oficiálních stránkách hry. Zde se dostanete na čekací list a máte malou šanci, že se dostanete do samotné bety. Oproti první betě můžeme čekat více obsahu a další dvě hratelné frakce. Během prvního testování jsme měli k dispozici pouze hrady Akademie a Azyl. Nyní si sami hráči mohou na oficiálních stránkách hry zvolit, které další dvě frakce ze zbývajících čtyř si chtějí v betě zahrát. Již teď máte možnost navštívit webovou stránku hry a odevzdat svůj hlas pro vaši oblíbenou rasu.

Hlasování bude dostupné následující dva týdny. Datum druhého beta testu bude v blízké době oznámeno. Jestli máte v plánu navštívit homepage hry, musím vás předem upozornit, abyste si připravili pořádnou dávku trpělivosti. Web je neskutečně pomalý a dost často také neodpovídá.

Pokud jste si hru ještě nepředobjednali, tak neváhejte a učiňte tak v našem obchodě GameExpres.cz nebo GameExpres.sk, kde pro vás stále máme klíče do bety.

"Beta Heroes VII mě dokázala přesvědčit o tom, že se snaží vývojáři vyvarovat chybám ze šestého dílu a vrátit se ke staré klasice. Kámen úrazu je ale pomalý chod hry, umělá inteligence a hrozné či chybějící animace. Limbic mají před sebou ještě pár měsíců času na doladění a vylepšení. Tak ať se snaží, jinak hru stáhne dolů špatný technický stav." -> naše preview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama