Oznámen Flashback 2
Novinka Oznámen Flashback 2

Oznámen Flashback 2

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Pracuje na něm i Paul Cuisset a dorazit by měl v příštím roce.

Reklama

Pamětníci si možná vzpomenou, že v roce 1992 dorazila kultovní sci-fi plošinovka Flashback od vývojářů z Delphine Software, na kterou hráči dodnes vzpomínají ve velice pozitivním duchu, jelikož ve své době nabízela inovativní hratelnost, krásné animace postav a kvalitní příběh.

V roce 1995 pak dorazilo i pokračování s podtitulem Fade to Black, které oproti předchůdci nabízelo third-person akci. Rok 2013 ještě přinesl remake původního díla, který vydal Ubisoft, avšak příliš pozitivní odezvy se nedočkal.

Každopádně včera, po bezmála třiceti letech od první hry, společnost Microids oznámila, že započala tvorba titulu Flashback 2, který by měl v roce 2022 dorazit na PC a blíže nespecifikované konzole.

Na tvorbě následně pracuje i Paul Cuisset, tedy tvůrce původního díla.

"Tvorba pokračování Flashbacku je nápad, který jsem měl už velmi dlouho. Nemůžu se dočkat, až hráči objeví nová dobrodružství Conrada B. Harta, postavy vytvořené před téměř 30 lety. S Microids se opravdu snažíme potěšit fanoušky původního titulu a zároveň oslovit všechny hráče se slabostí pro futuristické hry." - okomentoval oznámení Cuisset.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama