Flashback Novinka V novém traileru na Flashback 2 se vracíme do ikonické džungle

V novém traileru na Flashback 2 se vracíme do ikonické džungle

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Pokračování šestnáctibitové plošinovky dorazí na podzim.

Reklama

Chystané pokračování oblíbené šetnáctibitové plošinovky Flashback z roku 1992 se dočkalo nového traileru, který se zaměřuje na ikonické prostředí džungle. Vývojáři z Microids připravili i prostřihy na první díl, takže záběry navozují – jak sami píší – do jisté míry pocit deja vu.

Džungle samozřejmě není ani zdaleka jediným místem, na které zavítáme. Trailer v závěru krátce ukazuje i další čtveřici prostředí, přičemž více z nich i ze samotné akce jsme mohli vidět už v dřívějším gameplay traileru.

„Po porážce Master Brain v prvním díle se Conrad a jeho spojenci opět střetávají s Morphy, kteří ohrožují všechny civilizace. Conradův přítel Ian, který zná odpovědi na řadu otázek, byl navíc přímo před jeho očima unesen... Je to trik Morphů? Za jakým účelem? To musíš zjistit ty,“ lákají na hru vývojáři.

Na Flashback 2 pracuje společně s Microids také původní autor Paul Cuisset. Ten vytvořil s vlastním týmem i nepříliš kladně přijatý remake prvního dílu z roku 2013. Novinka vyjde v listopadu na PC, Nintendo Switch a obě generace konzolí Xbox a PlayStation.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama