Oznámen Football Manager 2012
Football Manager 2012 Novinka Oznámen Football Manager 2012

Oznámen Football Manager 2012

Michal Burian

Michal Burian

1

Přinese více než 800 nových funkcí s českou lokalizací a vyjde před Vánocemi.

Reklama

Sports Interactive SEGA dnes představují nejnovější pokračování slavné série fotbalového manažeru Football Manager 2012. Opět se zde budete moci ujmout vedení oblíbeného fotbalového týmu a ověřit si své manažerské schopnosti. Na pultech obchodů by se tato hra měla objevit před Vánoci v profesionální české verzi, na které již dlouhodobě usilovně pracuje interní lokalizační tým společnosti Comgad.

Veleúspěšné série Football Manager se dosud ve světě prodalo více než 7 miliónů kusů a v posledních 7 letech již tradičně vévodí britským i dalším evropským žebříčkům PC her. „Velice nás těší, že můžeme konečně začít o hře Football Manager 2012 hovořit,“ pravil Miles Jacobson, ředitel studia Sports Interactive. „Další rok vývoje přináší mnohá vylepšení i revoluční změny. Doufáme, že si naši hru vychutnají nejen milovníci této série, ale že přilákáme i nové hráče, kteří rozšíří řady naší stále se rozrůstající komunity.“ S více než 800 novými funkcemi a dalšími změnami v pravidlech více než 50 lig je Football Manager 2012 nejrealističtější, nejnávykovější a nejhratelnější simulací fotbalového managementu. Každý fanoušek se teď může ujmout vedení svého oblíbeného mužstva a činit velká rozhodnutí jak na hřišti, tak mimo ně.

Hlavní novinky, které přináší Football Manager 2012:

Přestupy a smlouvy – Systém smluv a přestupů doznal výrazných změn, které zahrnují bonusy za loajalitu, lepší implementaci amatérských a juniorských smluv, vylepšené centrum přestupů a možnost zajistit si ve smlouvách podmínky, z nichž nehodláte slevit. To výrazně usnadňuje správu rozpočtů a poskytuje flexibilitu v tom, jakou částku hráčům či agentům nabídnete a jak je budete dále motivovat.

Vylepšený scouting – Nové herní hlášení bylo upraveno podle vzoru několika skutečných hlášení scoutů. Nyní obsahuje analýzu sestavy, taktiky, informace o vstřelených a obdržených gólech a spoustu dalších vylepšení. Během sezóny tak budete stále „v obraze“ a před každým zápasem si snadno zjistíte vše potřebné.

Vylepšení 3D zápasů – Nejnovější pokračování obsahuje nové animace, zbrusu nový systém davů, vylepšený systém počasí, více stadionů a dva zbrusu nové styly kamery – „za brankou“ a „režisérská kamera“. Všechny ostatní úhly kamery lze nyní obrátit na opačnou stranu a sledovat tak každý aspekt hry.

Řiďte svůj tým kdekoliv a odkudkoliv – V uložených hrách můžete nyní libovolně přidávat či odebírat země, za které můžete hrát. Také si můžete na začátku sezóny určit, ve které zemi budete působit. Nemusíte tedy bezpodmínečně zůstávat ve státech, které jste si zvolili na začátku kariéry.

Tón – Díky tomuto vylepšení získávají rozhovory s týmem i další konverzace zcela nový rozměr. Můžete tak lépe naznačit, jakým způsobem chcete hovořit – můžete své promluvy pronášet s ledovým klidem Angličana, nebo naopak hovořit vášnivě a naléhavě. Na výběr máte celkem ze šesti různých tónů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama