Oznámen Freemode Events Update pro GTA Online
GTA 5 Novinka Oznámen Freemode Events Update pro GTA Online

Oznámen Freemode Events Update pro GTA Online

Martin Cvrček

Martin Cvrček

56

Vyjde už za pět dní a nabídne aktivity oproštěné od lobby a nahrávacích obrazovek. Hráči na starých konzolích se ale aktualizace nedočkají.

Reklama

Příští týden se GTA Online dočká další významné aktualizace, která nese název Freemode Events Update. Jak už napovídá název, nabídne různé aktivity a činnosti přímo ve Freemodu. Žádná nutnost tvrdout v lobby, žádné nabídky, žádné nahrávací obrazovky a zdlouhavé loadingy. Nejde tedy o aktivity, které vás separují od zbytku herního světa.

Podle IGN má aktualizace nabídnout více než 200 Freemode Eventů zahrnujících například kaskadérské výzvy, kooperativní boje nebo různé výzvy. Sám Rockstar zmiňuje King of the Castle spočívající v boji o teritorium a Hunt the Beast, v němž se jeden hráč ujme role silnější postavy, která musí utéct pronásledovatelům.

Více o náplni a rozmanitosti Freemode Eventů napoví i nově zveřejněný trailer. Událost, ke které se můžete přidat, se přitom na mapě objeví každých 12 minut. Po obdržení upozornění uvidíte časový limit, který vám řekne, kolik máte času do začátku akce. Pokud start prošvihnete nebo účast odmítnete, můžete alespoň zúčastněné hráče sledovat. Odměnou za účast je přirozeně herní měna a RP body, jejichž výše závisí na vašem výkonu.

Freemode Event Update vyjde už 15. září, ale jen pro PC, PS4 a Xbox One. Majitelé verzí pro Xbox 360 a PS3 mají smůlu, protože Freemode Eventy vyžadují výpočetní výkon, který je podle Rockstaru nad možnosti starých konzolí.

Součástí aktualizace budou i dva nové Adversary módy, Hunting Pack a Cross the Line, a také video editor pro PS4 a Xbox One s novými funkcemi. Těch se samozřejmě dočká i editor v PC verzi.

Rockstar navíc pracuje na nových vozidlech a dalších věcech, za které v GTA Online můžete utrácet těžce vydřené peníze. Otázka potenciálního singleplayerového DLC je ale stále nezodpovězená.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama