Oznámen letecký simulátor ze série IL-2 Sturmovik
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Novinka Oznámen letecký simulátor ze série IL-2 Sturmovik

Oznámen letecký simulátor ze série IL-2 Sturmovik

Michal Burian

Michal Burian

6

Ubisoft dnes oznámil nový letecký simulátor, kterým se stává IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover + první detaily, včetně datu vydání, traileru a obrázků.

Reklama

Pokud patříte mezi fanoušky leteckého simulátoru IL-2 Sturmovik určitě vás po přečtení informací níže napadne, že Cliffs of Dover je vlastně přejmenovaný velmi očekávaný díl Storm of War: Battle of Britain, což je pravda.

Netrpělivě vyhlížená hra je tedy konečně tady. Nese oficiální název IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover a vyjde 25. března aktuálního kalendářního roku pro PC.

Co se informací týče, tisková zpráva odhalila, že hra nabídne bitvu o Británii s britskými, německými a italskými jednotkami. Více už níže:

Nová letadla - Neuvěřitelně detailně vymodelovaná letadla na základě tisíci hodinového výzkumu. U každého jednotlivého kusu letadla může dojít v poškození, které bude velmi realistické a pro fanoušky série uspokojivé.

Více než tucet slavných anglických, německých a italských letadel bude k dispozici, přičemž každá pozice bude hráčům otevřena. Všechny místa letadel byly pečlivě prozkoumány, což vede k neuvěřitelnému a přesnému interiéru kokpitu.

Vzrušující singleplayerová kampaň – Kampaň vtáhne hráče do středu bitvy. Hráč se stane členem britského letectva v boji proti německým jednotkám a zrádcům z vlastních řad.

Masivní multiplayer – Nastavitelné režimy, deathmatch bitvy a mnoho dalšího až pro 128 hráčů. Jedna bitva může trvat hodiny, dny, týdny nebo i déle.

Interaktivní trénink – Komplexní interaktivní školení pro nové hráče, které zahrnuje počítačem řízeného instruktora v jednotlivých školicích misích.

Zcela nové prostředí – Bitvy se odehrávají na velkém území zahrnující Londýn, jižní a severní Anglii, sever Francie a jih Belgie. Obrovské mapy budou obsahovat tisíce historických měst, silnic, letišť, radarových stanic, přístavů a průmyslových oblastní – všechno se nachází přesně tam, kde to bylo v roce 1940.

Nový 3D engine – Poslední generace grafického enginu s podporou DX10 a DX11. Obrovské množství fotorealistických pozemních vozidel, budov a dalších složek. Nemluvě o životním prostředí, které odpovídá roku 1940.

Nastavitelná obtížnost – Desítky možností umožňují nováčkům snížit obtížnost a soustředit se na zábavu při učení stát se pilotem.

Sběratelská edice bude také k dispozici. Obsahovat by měla samotnou hru, unikátní hadříkovou mapu, jež nabídne strategická místa bitvy o Británii, poznámky pilota letounu Spitfire I Aeroplane a repliku manuálu téhož letadla.

A na závěr slibovaný trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama