Novinka Oznámen nový Construction Simulator

Oznámen nový Construction Simulator

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Zatím největší díl dorazí v září.

Reklama

Vydavatelství astragon Entertainment překvapilo příznivce simulátorů, jelikož oznámilo nový díl série Construction Simulator, tedy simulátoru zemních prací, který má být tím zatím největším, jakého jsme se kdy dočkali.

Tímto slovům pak chtějí autoři dostát za pomoci dosud největšího vozového parku, jenž bude čítat přes 70 strojů od licencovaných značek (nebude chybět DAF, Caterpillar, Kenworth či Scania), které půjde vyvést na jednu ze dvou velkých map, kdy jedna je zasazena do USA, zatímco ta další do Německa, přičemž to vše má být zaobaleno do detailní a příjemné grafiky.

Každá z těchto map poté nabídne svou vlastní kampaň, v níž se stanete majitelem stavební společnosti, kdy si postupně projdete více než 90 různých úkolů.

To vše půjde dělat buď v sólu, ale také v multiplayeru až pro 4 hráče.

Datum vydání bylo nastaveno na 20. září, kdy v tento den se mohou těšit hráči na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S.

Jednotlivé verze již nyní můžete předobjednat na oficiálních stránkách. PC verze vás vyjde na 34,99 eur, zatímco konzolové na 1 319 Kč, respektive 1 421 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama