Novinka Oznámen strategický spin-off značky Crossfire

Oznámen strategický spin-off značky Crossfire

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Pracují na něm autoři Homeworld: Deserts of Kharak.

Reklama

Crossfire je populární multiplayerová střílečka, která se těší obrovské oblíbenosti především v Asii, přičemž letos vyjde CrossfireX, tedy verze pro Xbox, která nabídne i dodatečnou kampaň od Remedy.

Nicméně se nejedná o jediný nový připravovaný titul z této značky. Vydavatelství Prime Matter totiž oznámilo, že Blackbird Interactive (Homeworld: Deserts of Kharak a Homeworld 3) pracují na hře Crossfire: Legion.

Jedná se o real-time strategii, která bude dávat důraz na rychlou a intenzivní akci, kde budete budovat a upravovat svou armádu a základnu jedné ze tří frakcí. Každá z armád nicméně potřebuje svého velitele, kterých ve hře bude několik a každý nabídne specifické vlastnosti.

Samotná hra je pak postavena především na kompetitivní multiplayerové hraní, takže nebudou chybět různé žebříčky.

Nicméně absentovat nebude ani příběhová kampaň, kde se seznámíte s jednotlivými postavami. A um taktéž půjde vyzkoušet v kooperačních scénářích či v režimu šarvátky.

Hračičky by také mohlo potěšit, že hra také dostane podporu Steam Workshopu, kde půjde sdílet vámi vytvořené mapy a režimy, k čemuž využijete speciální level editor.

Titul by měl do předběžného přístupu na Steamu dorazit toto jaro.

Nicméně už nyní si můžete zažádat o přístup do technického testu (na Steamu), zatímco v únoru přijde ukázkové demo, přičemž v dubnu dojde na otevřenou betu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama