Oznámen Super Mario Maker pro Nintendo 3DS
Super Mario Maker Novinka Oznámen Super Mario Maker pro Nintendo 3DS

Oznámen Super Mario Maker pro Nintendo 3DS

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Je to stejný Super Mario Maker, jen pro vaše 3DS.

Reklama

Po úspěchu Super Mario Makeru na konzoli Wii U Nintendo oznámilo stejně znějící hru, tedy Super Mario Maker, také pro kapesní konzoli Nintendo 3DS. Titul vyjde v Japonsku 1. prosince a následně 2. prosince v Severní Americe a v Evropě.

Hra má ale přesto nabídnout něco nového. Jde o 100 originálních předmětů, mezi kterými najdete Medal Objectives, skládající se z cílů jako sesbírání úplně všech mincí, až po porážení všech nepřátel ve hře.

Můžete si také vyzkoušet on-line hraní levelů vytvořených na verzi Wii U hry Super Mario Maker, ale Nintendo upozorňuje, že ne vše, vytvořený na Wii U, bude kompatibilní s 3DS hrou. Také zde nepůjde vyhledávat podle ID vytvořeného levelu, ale i tak půjde projít 100 Mario Challenges a Recommended Courses.

Pokud jde o samotnou tvorbu, bude 3DS verze obsahovat všechny nástroje a části, které jsou k dispozici ve verzi pro Wii U, s výjimkou Mystery Mushroom a jeho Mario kostýmů s ní spojených. Mystery Mushroom zůstává exkluzivitou pro Wii U verzi.

Možná bude zklamáním, že svou tvorbu nebudete moci u 3DS verze sdílet on-line, ale budete mít možnost se o ni podělit prostřednictvím Local Play a StreetPassu. Můžete ale sdílet své nedokončené levely prostřednictvím lokální bezdrátové sítě a propojit je s již kompletními částmi ostatních hráčů.

Oznámení najdete ve videu níže v čase 2:58.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama