Far Cry 6 Novinka Oznámen termín vydání Far Cry 6

Oznámen termín vydání Far Cry 6

Martin Zavřel

Martin Zavřel

79
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Včetně nových upoutávek a ukázek ze hry.

Reklama

Far Cry 6 dorazí na PC i konzole 7. října tohoto roku.

Očekávaný stream začal půlhodinovým odpočtem, na což měl nejspíš Ubisoft upozornit předem. Během něj jsme ale mohli nasát povedenou atmosféru tropického ostrova Yara, který nejspíš leckomu připomene revoluční Kubu. Zatímco hudba a prostředí ale působí opravdu atmosféricky, během následujících ukázek hratelnosti se ukázalo, že tenhle Far Cry bude poněkud divočejší, než jsme čekali - vrhače CD disků (přehrávající zároveň Macarenu), jezevčík na invalidním vozíku, ochočený krokodýl s vestou + zlatým zubem a raketové batohy (fungují jinak, než si myslíte) naznačují, že se tvůrci nemálo inspirovali u série Just Cause. Je otázka, zda to nebude na úkor celkové atmosféry hry, ale tu by snad mohly podržet podle všeho slibné výkony herců v hlavních rolích, samozřejmě v čele s Giancarlo Espositem (kterého známe kromě jiného z kultovního TV seriálu Breaking Bad) v roli hlavního zloducha.

Oznámen termín vydání Far Cry 6

Upoutávka s představením hlavní hrdinky, Dani Rojas (hrát ale můžete i za mužskou postavu):

Dani vyrostla na Yaře a zažila brutalitu Antónovy vlády z první ruky. Poté, co unikla pořádkovým silám režimu s holým životem, spojila Dani svoje síly s Libertad, otrhanou skupinkou guerillových bojovníků, aby osvobodila svůj domov od Antónova sevření a zkorumpovaného režimu.

Ukázka hratelnosti "Pravidla Guerilly":

Výzbroj

  • Dovedete si představit devastující zásah modifikovanou konzervou od sardinek? Pro Xaran guerillu bude odpověď vždy ano. Ale "resolver" zbraně nejsou vším, co v Yaře najdete. Od smrtícího vrhače CD disků po klasičtější ostřelovací pušku, najde se tu zbraň pro každého.
Oznámen termín vydání Far Cry 6

  • "Supremo batohy" jsou cestou k tomu, aby jeden bojovník guerilly vydal za stovku. Každý batoh nabízí unikátní "Supremo" schopnost, která může zvrhnout poměr síly v jakékoliv bojové situaci.
Oznámen termín vydání Far Cry 6

  • Odemkněte a řiďte unikátní "vyrob si sám" vozidla. Užívejte si pak projížďky krásným světem Yary nebo aktivujte svoji výzbroj a staňte se největší hrozbou pro Antónovy obrněné vojenské tanky.
Oznámen termín vydání Far Cry 6

Zvířecí parťáci

  • Už jste někdy viděli krokodýla se zlatým zubem a vestou? Poslední člověk, co odpověděl "ano" už vypovídat nemůže.
Oznámen termín vydání Far Cry 6

  • Nenechte roztomilá kolečka improvizovaného vozíku, aby vás zmátla. Ačkoliv je invalidní psík Chorizo tím nejroztomilejším jezevčíkem, co jste kdy viděli, na bojišti rozsévá hrůzu jako dravec.
Oznámen termín vydání Far Cry 6

Hra vyjde 7.10. pro Xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5, Stadii a PC (Epic Games a Ubisoft Connect).

Připomínáme také naši starší novinku o sběratelských edicích hry.

Na PC bude hra od prvního dne součástí předplatného Ubisoft+.

Fyzickou kopii hry si můžete objednat v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama