Oznámena akce Toy Soldiers: Cold War
Toy Soldiers Novinka Oznámena akce Toy Soldiers: Cold War

Oznámena akce Toy Soldiers: Cold War

Michal Burian

Michal Burian

5

Studio Signal s Microsoftem představili na akci PAX East novou hru, která vyjde prozatím exkluzivně na Xbox Live Arcade.

Reklama

Toy Soldiers: Cold War je akce odehrávající se z pohledu třetí osoby, u níž musíte malinko přemýšlet. Jde o pokračování oblíbené série, která vás tentokrát zavede do období studené války. Těšit se můžete na nové prostředí, nové jednotky a samozřejmě nebudou chybět ani nové taktiky, o něž nepostarají samopaly, sniper pušky, raketomety, helikoptéry, stíhačky, protiletadlové kanóny a další vojenské zařízení použito během studené války.

Kromě singleplayerové kampaně přibude novému Toy Soldiers také kooperace a vylepšený multiplayer. Doplňkem budou různé mini-hry a samotný gameplay zážitek okoření Checkpoint Rewind systém, jenž vám dovolí napravit chyby a vrátit se zpět do hry.

Jak hra vypadá, si můžete všimnout v galerii a také v traileru. Více informací se dozvíme snad brzy, Toy Soldiers: Cold War by totiž mělo vyjít v průběhu tohoto roku, a to prozatím exkluzivně na Xbox Live Arcade pro Xbox 360. Vyloučena však není ani PC verze, s níž mají tvůrci nemalé zkušenosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama