Oznámena Arma: Cold War Assault
Arma: Cold War Assault Novinka Oznámena Arma: Cold War Assault

Oznámena Arma: Cold War Assault

Michal Burian

Michal Burian

8

Smlouva s Codemasters vypršela a Bohemia Interactive se rozhodli zařadit původní OFP mezi své vojenské simulátor pod novým názvem.

Reklama

České studio Bohemia Interactive oznámilo znovuzrození legendy - Arma: Cold War Assault. Jde o přejmenovanou původní taktickou vojenskou akci Operation Flashpoint: Cold War Crisis.

Arma: Cold War Assault obsahuje datadisk Resistance, který byl původně vydán v roce 2002 jako Operation Flashpoint: Resistance.

Všichni stávající majitelé Operation Flashpoint: Cold War Crisis a Game of the Year Edition mají nárok si zdarma stáhnout Arma: Cold War Assault. Hra bude v blízké budoucnosti rovněž vydaná prostřednictvím různých internetových obchodů.

"Jsme rádi, že můžeme spojit své vojenské simulátory na PC pod značku Arma," řekl Marek Španěl, generální ředitel společnosti Bohemia Interactive. "Tímto krokem se nejen předešlo případným nejasnostem mezi hráči a širší herní veřejnosti, ale také k zachování klasické počítačové hry na mnoho dalších let."

V současné době je Arma: Cold War Assault přístupná komunitě. Podle tiskové zprávy by k vydání mělo dojít již příští týden.

Instalace ACWA vyžaduje OFP nebo instalační klíč. Instalace OFP bude zachovaná na PC a do adresáře Bohemia Interactive se vám nainstaluje Arma: Cold War Assault.

Více informací naleznete na oficiálních internetových stránkách Bohemia Interactive.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama