Oznámena kompilace ArmA 2: Reinforcements
ArmA II Novinka Oznámena kompilace ArmA 2: Reinforcements

Oznámena kompilace ArmA 2: Reinforcements

Michal Burian

Michal Burian

3

Česká společnost Bohemia Interactive oznámila speciální kompilaci ArmA 2: Reinforcements, která na jednom DVD nabídne dosud vydaný dodatečný obsah i s původní hrou a bonusy.

Reklama

Prvního dubna aktuálního kalendářního roku se na pultech obchodů objeví samostatná kompilace ArmA 2: Reinforcements, která na jednom DVD zahrne dosud vydaný dodatečný obsah (bez datadisku Operation Arrowhead) pro vojenský simulátor ArmA 2.

Dočkáme se tak britských ozbrojených sil i soukromého vojenského celku, s nimiž se budeme moci vydat do války v Takistánu, a to buď v kampani, nebo se s přáteli připojit do multiplayerových bitev, které jsou až pro 50 hráčů.

"Obdrželi jsme spoustu žádostí od našich zákazníků a fanoušků, abychom dodali expanze na samostatném DVD. Vždy se snažíme přinést něco navíc a tady to je, nové kampaně a desítky jednotek, všechno zcela samostatně v jednom jediném balení," řekl při oznámení kompilace Marek Španěl, generální ředitel společnosti Bohemia Interactive.

Jako speciální bonus bude každá maloobchodní verze ArmA 2: Reinforcements obsahovat multiplayerové klíče a unikátní tištěný plakát - na jedné straně detailní mapa Takistánu a Šapuru a na druhé zkušební oblasti. Budete si tak moci naplánovat vojenské operace ve velkém stylu.

Pokud budete mít o kompilaci zájem, cena pro Evropu byla stanovena na 29.99 euro. Jestli nevlastníte původní titul ArmA 2 nebo datadisk Operation Arrowhead, tak pro vás máme dobrou zprávu. Kompilace ArmA 2: Reinforcements je vytvořena samostatně a zahrnuje nejen dva zmíněné datadisky, ale také původní hru.

Jen je škoda, že ArmA 2: Reinforcements nezahrne i datadisk Operation Arrowhead, kompilace tedy nebude úplně kompletní, nabídne totiž pouze původní hru a British Armed Forces a Private Military Company.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama