South of the Circle Novinka Oznámena mrazivá příběhová hra South of the Circle

Oznámena mrazivá příběhová hra South of the Circle

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Vydáme se v ní na Antarktidu v období studené války.

Reklama

Ve středu společnost 11 bit studios zveřejnila záhadný teaser, u něhož jsme předpokládali, že láká na jejich vlastní hru s označením Projekt Dolly. Nakonec jsme se ale o den později dočkali oznámení úplně něčeho jiného. Titul South of the Circle totiž 11 bit studios pouze vydávají, vyvíjí ho však studio State of Play, jež má na kontě především artové hry pro mobily, ale rozhodně to nijak nesnižuje jejich kvalitu. Za puzzle adventuru Lumino City dokonce získali prestižní ocenení BAFTA.

Jejich nejnovější titul je však dosud nejambicióznějším. South of the Circle má nabídnout silný příběhový zážitek, který sleduje člena akademie v Cambridge Petera, který ztroskotá na Antarktidě. S tím, jak hledá pomoc, se postupně vrací ke své minulosti, která odhaluje nejenom jeho ambice, ale také vztah s jeho kolegyní Clarou. Peter teprve teď zjišťuje váhu všech věcí, které slíbil. A jak říkal už teaser: "Některé sliby s námi zůstanou napořád".

Vývojáři lákají na autentické zasazení do období studené války. Těšit se máme na emotivní rozhodnutí či unikátní art style. Celému zážitku pak napomohou dabéři, kde najdete jména jako Gwilym Lee, Olivia Vinall, Richard Goulding, Anton Lesser, Adrian Rawlins či Michael Fox. Autoři navíc používají motion capture, aby dle svých slov dosáhli realismu jednotlivých emocí.

South of the Circle míří na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch. Datum vydání zatím neznáme, ale vývojáři slibují, že se dočkáme už brzy. Zatím si titul můžete přidat do seznamu přání na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama