Oznámena nová mobilní hra Titanfallu
Novinka Oznámena nová mobilní hra Titanfallu

Oznámena nová mobilní hra Titanfallu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Titanfall Assault je jakýmsi křížencem karetní hry a real-time strategie.

Reklama

První pokus převést značku Titanfall na mobilní telefony a tablety příliš nevyšel, a tak byla karetní hra Titanfall: Frontline v průběhu vývoje zrušena. Tvůrci Titanfallu z Respawnu a společnost Nexon, zodpovědná za vznik Frontlines, se však nevzdávají. A tak došlo na oznámení dalšího pokusu.

Seznamte se se hrou Titanfall Assault. O vývoj na Android a iOS se opět stará studio Particle City, které pracovalo již na Frontlines, tentokrát ale vytváří jakýsi mix karetní hry a real-time strategie. Tvůrci slibují svižný strategický titul, v němž si sestavujete vlastní balíček pilotů a titánů, kteří se spojují do mocných dvojic.

Můžete sbírat a vylepšovat množství karet, které zahrnují i Burn karty známé z prvního Titanfallu. Ty vám poskytnou účinnou podporu na bojišti, přičemž Titanfall Assault má celkově nabídnout PvP souboje, v nichž je pro vítězství třeba taktizovat. S ostatními hráči budete soupeřit o slávu, různé odměny a pozice v žebříčcích.

Datum vydání zatím neznáme, na oficiálním webu můžete nanejvýš zadat svou emailovou adresu, na kterou vám přijde upozornění, až bude Titanfall Assault k dispozici. Každopádně se zdá, že v porovnání s Frontlines jde přeci jen o trochu svéráznější počin. Snad tvůrci tentokrát dotáhnou vývoj do konce, abychom se mohli přesvědčit, jestli má snaha Respawnu a Nexonu protlačit Titanfall na mobilní platformy vůbec co nabídnout.

Jak už víme z dřívějška, nový mobilní Titanfall je jen jedním kouskem skládačky, která tvoří aktuálně naplánovanou budoucnost série. V Respawnu již pracují na prototypech, které mohou položit základy plnohodnotným hrám a Titanfall 2 je nadále zásoben novým obsahem a opravami. Ve vývoji je také free-to-play odnož Titanfallu určená pro trh Jižní Koreje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama