Oznámena sportovní hra Winter Stars
Novinka Oznámena sportovní hra Winter Stars

Oznámena sportovní hra Winter Stars

Michal Burian

Michal Burian

1

Půjde o zábavné zimní sporty s podporou pohybových senzorů. Nechybí lyžování, curling, bobová dráha, skoky na lyžích apod.

Reklama

Společnost Deep Silver letos v zimě vydá sportovní titul nesoucí název Winter Stars. Ten vzniká pro Xbox 360 s podporou Kinectu, PlayStation 3 s podporou PS Move a Wii, včetně Wii Balance Board. Hra do sportovního žánru přináší menší revoluci, fanouškům sportovních her všech věkových kategorií totiž umožní soutěži mezi sebou nebo proti virtuálním oponentům ve více než dvanácti zimních disciplínách. Chybět nebude párové lyžování, curling, bobová dráha, sjezdové lyžování, bruslení, biatlon, volný styl lyžování, snowboarding, cross lyžování či létání na lyžích.

V tiskové zprávě se dále dočteme, že vývojáři pracují na napínavé multiplayerové akci. Čtyři hráči se budou moci zapojit do online nebo offline soutěžení o mistrovský titul nebo si pouze vybrat jednotlivé disciplíny a několik mini-her.

Opomenout nemůžeme ani kariéru pro jednoho hráče. Ta bude ve Winter Stars disponovat rozsáhlým systémem, jež se bude starat o správný rozvoj hráče, včetně školení se speciálními úkoly. Za různá umístění budete získávat zkušeností body, které následně uplatníte za nákup nového vybavení a zlepšení dovedností, abyste zvládli nové výzvy a mohli podpořit svůj tým k cestě za vítězstvím.

Jak jste jistě pochopili, kampaň by měla hráčům umožnit zažít všechny aspekty sportovní kariéry. V neposlední řadě bude k dispozici unikátní rodinný mód. V němž si budete moci vybírat individuální obtížnost, čímž chtějí tvůrci zajistit, aby se každý hráč bavil.

Jak to nakonec dopadne, zjistíme až na konci aktuálního kalendářního roku. Prozatím se můžete podívat na oficiální Facebookové stránky a sledovat nové dění okolo této hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama