Oznámena střílečka Terminator Resistance
Novinka Oznámena střílečka Terminator Resistance

Oznámena střílečka Terminator Resistance

Ondřej Partl

Ondřej Partl

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Na starost ji dostali autoři Rambo: The Video Game.

Reklama

Reef Entertainment nás dnes večer poměrně překvapilo, když oznámilo, že se pracuje na střílečce z první osoby Terminator Resistance pod taktovkou tvůrčího týmu Teyon, jenž mají na svědomí neslavnou videoherní adaptaci filmového Ramba, což jistě nevzbuzuje přílišnou vlnu optimismu.

Hra se bude odehrávat v Los Angeles téměř třicet let po Dnu zúčtování, kdy se již v plném rozsahu odehrává válka mezi stroji a pozůstalými lidmi, vedenými Johnem Connorem. Vy se ujmete role vojáka Jacoba Riverse, jenž je i přes svůj pochybný původ zaměřen Skynetem a má sehrát klíčovou roli ve finální bitvě o osud lidstva.

Jak jsem již předestřel, Terminator Resistance bude střílečka z první osoby, v níž budete bojovat s mnoha ikonickými nepřáteli, mezi něž patří i T-800. Život vám ale samozřejmě budou komplikovat i zcela nové stroje, proti nimž můžete použít rozmanitý střelný arzenál. Pokud ovšem patříte k lidem, kteří preferují kradmý postup, tak i ten vám bude umožněn. Ostatně ho jistě využijete při toulání post-apokalyptickou krajinou, v níž budete plnit hlavní i vedlejší mise a vašimi rozhodnutími ovlivňovat výsledek války, což zobrazí jeden z možných konců.

Dalším překvapením je i datum vydání titulu, jelikož se ho v Evropě dočkáme již 15. listopadu na PC, PS4 a Xbox One. To pravděpodobně svědčí o tom, že se hra alespoň minimálně bude chtít svést na očekávaném filmu Tima Millera Terminator: Dark Fate, jenž dorazí do kin 23. října. Hráči v Severní Americe si nicméně musí počkat do 3. prosince.

Zde můžete zhlédnout oznamovací ukázku a pod ní první obrázky přímo ze hry:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama