Oznámena vojenská akce Iron Front: Liberation 1944
Iron Front: Liberation 1944 Novinka Oznámena vojenská akce Iron Front: Liberation 1944

Oznámena vojenská akce Iron Front: Liberation 1944

Michal Burian

Michal Burian

15

Autoři leteckých simulací se pouští do taktické vojenské akce odehrávající se v Polsku roku 1944.

Reklama

Iron Front: Liberation 1944 je vojenská taktická akce, která se odehrává na jihu Polska v roce 1944. Jde o velmi známou sovětskou ofenzívu, kdy pěchota a tanky Rudé armády divoce bojují s Němci.

Hráč přebere roli ruského nebo německého pěšáka a za pomoci týmové práce, taktických dovedností a autentických vojenských strojů se zapojí do války o vítězství. V německé kampani budete mít za úkol zbrzdit sovětská vojska, zatímco v sovětské kampani půjde o prolomení nepřátelského odporu.

Usednout budete moci do německého tanku Panzerkampfwagen VI, "Königstiger", nebo do ruského tanku Stalin JS2. Ve vzduchu budete létat se Focke Wulf 190 nebo s bombardéry Stuka a Petlyakov PE-2-

Do války se budete moci zapojit také v multiplayeru. Na výběr budete mít kooperativní mód kampaně nebo se proti hráčům budete moci střetnout v módech jako je Capture the Flag či Attack and Defense (útok a obrana). Těšit se můžete rovněž na editor, jenž vám dovolí vytvářet vlastní mise či mapy a následně je sdílen s ostatními on-line.

Zajímavostí také je, že hru pohání engine z ArmA II: Operation Arrowhead, který vytvořila česká společnost Bohemia Interactive. Jde tak o první hru, jež běží na tomto enginu a není od českých vývojářů (thx Prochik).

Iron Front: Liberation 1944 vyjde koncem aktuálního kalendářního roku pro PC od studia X1 Software (tvůrci Operation Fall Blau, BANZAI, Normandy 1944, Operation OverlordAlaska Adventures für FSX a Eurofighter 2000 für FSX und FS9) a vydavatelské společnost Deep Silver.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama