Oznámení Assassin’s Creed: Liberation HD a AC: Pirates
Novinka Oznámení Assassin’s Creed: Liberation HD a AC: Pirates

Oznámení Assassin’s Creed: Liberation HD a AC: Pirates

Michal Burian

Michal Burian

33

Hrdinka Aveline z handheldu Vita se příští rok podívá v digitální podobě na PC, PS3 a X360. Ve vylepšené formě!

Reklama

V pátek jsme se prostřednictvím uniklého obrázku dozvěděli o dosud neoznámených hrách. Francouzský vydavatelský dům Ubisoft dnes několik těchto her potvrdil a přidal pár detailů.

Jedním z nejzajímavějších oznámení je jistě HD verze Assassin’s Creed: Liberation. Hrdinka Aveline z handheldu Vita se příští rok podívá v digitální podobě na PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Podle Ubisoftu tyto verze nabídnou komletně přepracovanou grafiku, remasterovanou hudbu a zvukové efekty, stejně tak vylepšený herní zážitek a nové mise. Ty hráče ještě hlouběji ponoří do příběhu neohrožené Aveline, bude jich 15.

Liberation HD bude vyprávět stejný příběh jako na Vitě, ačkoliv některé vedlejší filmové scény byly zařazeny do hlavní příběhové linky a pochopitelně budou chybět některé hádanky založené na dotykovém ovládání. Hru má na starost studio Ubisoft Sofia, tedy stejný tým jako verzi pro PSV.

PC, PS3 a X360 hráči si navíc budou moci užívat dynamičtějších bojů, kvalitnějších textur a v neposlední řadě také nočního dobrodružství.

Kromě Liberation odhalil Ubisoft také Assassin’s Creed: Pirates pro high-end smartphony a tablety na letošní podzim (iOS a Android). Pirates je ve vývoji v Ubisoft Paris a nabídne námořní bitvy v reálném čase. Hráči budou moci ovládat posádku, hledat poklady, postupně vylepšovat lodě (více děl na palubě, lepší kormidlo nebo lepší plachty) a zaměstnávat nové členy posádky při prozkoumávání obrovské mapy představující Rajské ostrovy, sopečné břehy, mangrovové porosty a mnoho dalších nádherných krajin.

Piráti budou sledovat příběh Alonza Battilla jak se stává strašlivým pirátem. Ubisoft slibuje dobrodružství, které odhalí pravdu o tajemném pokladu La Buse, stejně tak interakci s templáři a assassíny. Ti budou bojovat o nadvládu. Stejně tak se můžete těšit na desítky vedlejších misí, perky, achievementy a 3D vizuální zpracování.

Pirates nemá nic společného s Assassin's Creed IV: Black Flag. Ubisoft zdůraznil, že jde o zcela oddělené dobrodružství. Závěrem vydavatel slíbil, že Pirates bude rozšiřovat i po vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama