Oznámení The Division 2
The Division 2 Novinka Oznámení The Division 2

Oznámení The Division 2

Michal Burian

Michal Burian

75

Taktická kooperativní akce dostane pokračování.

Reklama

Ubisoft dnes sliboval, že odpoledne oznámí důležitý titul. Tím je pokračování taktické kooperativní akce The Division. Ta spatřila světlo světa před dvěma roky. Na začátku šlo o vcelku povedenou akci odehrávající se v New Yorku, která se soustředí na loot. Postupem času vývojáři The Division vylepšili a dnes jde o úplně jinou hru, mnohem lepší.

Na úspěch jedničky se bude snažit navázat The Division 2. Na druhém dílu pracuje studio Massive Entertainment, kterému pomáhají divize z Ubisoft Annecy, Redstorm, Reflections, Ubisoft Bucharest a Ubisoft Shanghai.

The Division 2 poběží na vylepšeném Snowdrop enginu. Tvůrci tvrdí, že zužitkují své zkušenosti a poznatky, které nabrali při vývoji a vylepšování původního The Division.

Více informací se o The Division 2 dozvíme v červnu na E3 v Los Angeles.

V současné době nevíme, kdy The Division 2 vyjde, i když Ubisoft sliboval, že dnes oznámená hra dorazí ještě v tomto roce, což se nám u The Division 2 nezdá, plus v tiskové zprávě o tom nepadlo ani slovo. Každopádně, původní The Division bude ještě podporováno, autoři připravili dvě zcela nové globální události, které zahrnout více misí na legendární obtížnost. Krom toho plánují ještě update pro Xbox One X, aby si hráči mohli vychutnat New York City v lepší kvalitě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama