Oznámeno Champions Bundle DLC pro Halo 4
Halo 4 Novinka Oznámeno Champions Bundle DLC pro Halo 4

Oznámeno Champions Bundle DLC pro Halo 4

Michal Burian

Michal Burian

Trojice nových přídavků v jednom balíčku nabídne nové multiplayerové mapy, Spartanské brnění či nový kompetitivní multi. mód.

Reklama

Microsoft o víkendu světu představil v pořadí čtvrtou hlavní expanzi sci-fi střílečky Halo 4. Tentokrát se hráči tohoto oblíbeného titulu dočkají hned trojice nových DLC, které budou součástí poněkud futuristického balíčku Champions.

Ten vyjde 20. srpna letošního roku na Xbox Live Marketplace za cenu 800 Microsoft bodů a má ho na svědomí tvůrčí celek ze studia 343 Industries ve spolupráci s Certain Affinity. Champions Bundle obsáhne Steel Skin Pack, Bullseye Pack a Infinity Armor Pack + bonusový obsah v podobě 18 nových in-game předmětů, které jsou po omezenou dobu exkluzivně určeny pro Champions Bundle.

Každý ze tří balíčků bude k dispozici i samostatně - Bullseye Pack za 480 MS Points a Infinity Armor Pack a Steel Skin Pack za 240 MS Points.

Teď ale konečně k tomu hlavnímu, Bullseye Pack přinese do Halo 4 dvě nové multiplayerové mapy, Spartanské brnění se sportovní tématikou a kompetitivní multiplayerový módy nazvaný Ricochet. Oproti tomu Infinity Armor Pack obsáhne nové unikátní, působivé a legendární brnění. A konečně Steel Skin Pack. Koupí tohoto balíčku získáte propracované skiny ve steampunkovém stylu pro všechny vaše zbraně.

Obrázky z Champions Bundle

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama