Oznámeno Dawn of War 3
Dawn of War 3 Novinka Oznámeno Dawn of War 3

Oznámeno Dawn of War 3

Michal Burian

Michal Burian

50

Nahlédněte do noční můry plné brutálních galaktických soubojů!

Reklama

Čekání je u konce, společnosti SEGA a Relic dnes odpoledne oficiálně oznámily nový díl ze strategické real-time série Warhammer 40,000: Dawn of War. Tvůrci Company of Heroes lákají na nový díl čtyřminutovým trailerem, který je obohacen o české titulky. To nasvědčuje tomu, že v češtině bude i samotná hra.

"Nahlédněte do noční můry plné brutálních galaktických soubojů! Sledujte dosud neviděná bojiště plná života i smrti a staňte se svědky toho, jak se vesmírní mariňáci, orkové i Eldarové noří stále hlouběji do temných hlubin nekonečné války," láká Sega.

„Dawn of War III vtáhne hráče do stupňující se brutální galaktické války, kde povedete elitní hrdiny a kolosální armády k vítězství, nebo zapomenutí,“ dočteme se v tiskové zprávě. Ta zmiňuje, že třetí díl staví na dvanáctileté tradici, kombinuje epický rozsah prvního Dawn of War s možnostmi přizpůsobení a elitními hrdiny z Dawn of War II. Výsledkem má být jedinečná a bohatá real-time strategie s ohromujícím vizuálem a velkými překvapeními.

Warhammer 40,000: Dawn of War 3 vyjde v roce 2017 pro PC, zahrne singleplayer a multiplayer se třemi frakcemi: Lidé, Orkové a Eldarové.

Na galaxii se snáší strašlivá temnota a my se nedočkáme jejího konce. - Inquisitor CzevekV temnotě budu světlemV čase plném pochyb si udržím víruV záchvatu zuřivosti budu zdokonalovat své řemesloV zápalu pomsty nebudu znát slitováníVe víru bitvy nebudu znát strachTváří v tvář smrti nebudu znát lítost

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama