Oznámeno druhé DLC do Shadow of Mordor
Middle-earth: Shadow of Mordor Novinka Oznámeno druhé DLC do Shadow of Mordor

Oznámeno druhé DLC do Shadow of Mordor

Michal Burian

Michal Burian

10

Vrátíme se do Mordoru v kůži Celebrimora, abychom se vypořádali s těžšími nepřáteli.

Reklama

Vzpomínáte na dobrodružství Taliona? Neřekl poslední slovo, studio Monolith Productions oznámilo další rozšíření, které bude zajímat fanoušky Pána prstenů a hry Shadow of Mordor.

V dodatečném balíčku The Bright Lord se opět vrátíme do Mordoru, ale tentokrát v kůži Celebrimbora, Talionova společníka z původní kampaně. Těšit se můžete na využití nových schopností, elf bude mít k boji proti Sauronovi k dispozici jeden z prstenů, který ho dokáže udělat neviditelným, stejně jako Bilba Pytlíka v Hobitovi. Krom toho bude mít silný AoE útok a schopnost se teleportovat a obnovit zdraví. Oproti Talionovi bude ale Celebrimbor více zranitelný.

Ruku v ruce s novými schopnosti Celebrimbora jdou nepřátelé. Vývojáři připravují silnější protivníky, aby se i zkušenější hráč zapotil. Doufejme, že to bude pravda. Původní hra je dosti nenáročná. Velkým lákadlem je skutečnost, že se Celebrimor má setkat se samotným Sauronem.

Krom toho bude DLC obsahovat 10 nových misí, elitní skřetí armády s více schopnostmi, nový Challenge mód a skin Celebrimbor pro hlavní kampaně.

Na datum vydání a cenu stále čekáme. Nicméně, The Bright Lord je součástí Season Passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama