Oznámeno himalájské Far Cry 4, vyjde ještě letos
Far Cry 4 Novinka Oznámeno himalájské Far Cry 4, vyjde ještě letos

Oznámeno himalájské Far Cry 4, vyjde ještě letos

Michal Burian

Michal Burian

162

Pokračování populární střílečky bude zasazeno do Himalájí se šíleným zlým králem.

Reklama

Ubisoft právě oznámil Far Cry 4. Pokračování populární střílečky vyjde 18. listopadu v Severní Americe a 20. listopadu v Evropě ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 a Xbox 360.

Far Cry 4 se bude odehrávat v Kyrat, fiktivní himálajská oblast, kde vládne despotický samozvaný král. Ubisoft oblast popisuje jako dechberoucí, nebezpečná a divoká část Himalájí, kde budete bojovat proti režimu již zmíněného samozvaného krále. K dispozici budete mít obrovské množství zbraní, vozidel a zvířat (že by dříve spekulovaný slon?). To vše a mnohem víc vám umožní prožít nezapomenutelné dobrodružství v exotické otevřené krajině.

,,V návaznosti na úspěch Far Cry 3, jsme chtěli vytvořit hru, která by se posunula na další úroveň a předčila očekávání fanoušků," řekl Dan Hay, výkonný producent."Vzhledem k jedinečnému umístění víme, že bude Far Cry 4 patřit mezi nejvíce očekávané střílečky a již se nemůžeme dočkat dalších detailů, které odhalíme v následujících měsících."

Více informací jsme se bohužel nedozvěděli, vše vynahradí E3 v Los Angeles - druhý týden v červnu, kde Ubisoft na tiskové konferenci představí Far Cry 4 v plné parádě.

Já už jen dodám, že na vývoji Far Cry 4 spolupracuje Ubisofts Toronto, Kiev a Shanghai studio, stejně tak tvůrci Ghost Recon: Future Soldier z týmu Red Storm.

Co se týče předobjednávek, k dispozici bude limitovaná edice za cenu běžné obsahující Hurk’s Redemption - tři singleplayerové mise nabité akcí představující oblíbenou postavu se jménem Hurk z Far Cry 3 DLC. Limitovaná edice rovněž nabídne typickou Hurkovu zbraň, tedy harpunu The Impaler.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama